1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Bound by Flame (2014) XBOX360-SPARE

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez -=SETH=-, Maj 5, 2014.

  1. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28114
    Polubienia:
    3216
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    [​IMG]

    RELEASE: Bound.by.Flame.XBOX360-SPARE
     
    1 osoba to lubi.
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. roxes

    roxes Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    430
    Polubienia:
    20
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Planeta Mako
    Wie ktoś czy będą napisy na ppe podanie jest że tak a gry online że nie.
     
  4. kazekelo

    kazekelo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Dziwna sprawa... , ja w takich przypadkach zawsze sprawdzam sklep ultima , w tym jednym przypadku nie napisali czy są polskie napisy, wogule jaki jest język <lol2>
     
  5. depcik94

    depcik94 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2011
    Posty:
    178
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Radomsko
    Nie wiem o co chodzi u mnie wywala błąd gdy włączam grę a nagrałem tą gre jak inne u was normalnie wszystko chodzi?
     
  6. roxes

    roxes Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    430
    Polubienia:
    20
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Planeta Mako
    Spolszczenie z pc działa wystarczy podmienić plik.
     
  7. Igor0505

    Igor0505 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    113
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jaki plik podmienić ? Wytłumacz dokładnie.
     
  8. peresone

    peresone Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 28, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to jak te napisy podmienić?
     
  9. marzzz73

    marzzz73 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    181
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    w konsoli jtag, rgh wyszukaj i podmień PCtowy plik " loc_eng_data.spk"
     
  10. Igor0505

    Igor0505 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    113
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    a na lt3.0 da się podmienić jakoś ??
     
  11. maker3

    maker3 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    725
    Polubienia:
    72
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Otwórz obraz w Xbox Image Browser, znajdź plik o którym mowa i kliknij "Replace". Podmieniasz na spolszczony "loc_eng_data.spk".
    I po takiej operacji, to normalne, że w abgx Game CRC nie będzie się zgadzać.
     
  12. peresone

    peresone Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 28, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zrobiłem tak ( replace plików w obrazie przed nagraniem ) ale tylko zmarnowałem płytę.. W trakcie ładowania gry konsola się zawiesza i tak za każdym razem.
     
  13. Igor0505

    Igor0505 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    113
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Czyli działa to spolszczenie czy nie?? Bo nie wiem czy nagrywać
     
  14. XboxerFun

    XboxerFun Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 29, 2013
    Posty:
    103
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Poda ktos linka ze spolszczeniem na pw?
     
  15. Igor0505

    Igor0505 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    113
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Dokładnie. Gra się włącza i w momencie gdy wyskakuje pająk konsola się zacina. Da się jeszcze uratować tą płytę odmieniając ten plik co się podmienia czy nie?
     
  16. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    'Odmieniając ten plik co sie podmienia'

    :stupid:

    Nagraj tę grę jeszcze raz.
    Niestety, ale spolszczanie gier na X360 rzadko kiedy się udaje.
     
  17. Igor0505

    Igor0505 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    113
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Tak właśnie myślałem .
     
  18. roxes

    roxes Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    430
    Polubienia:
    20
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Planeta Mako
    Sory za zamieszanie chodziło mi że spolszczenie działa na rgh nie było tam takiego tematu to napisałem tu.
     
Wczytywanie...

Poleć forum