1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Bound by Flame - spolszczenie ?

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez novis, Czerwiec 4, 2014.

  1. novis

    novis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2011
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam !
    Zauważyłem że w sieci pojawiło się spolszczenie do gry Bound by Flame na ps3 jest jakaś szansa, aby pojawiło się również na x360 ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Samuraiser

    Samuraiser Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2013
    Posty:
    150
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zielona Góra
    Jak ktos zrobi konwert z ps3 lub z pc'ta to napewno bedzie. Pytanie tylko komu bedzie sie chcialo.
     
  4. Jenerał

    Jenerał Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2013
    Posty:
    136
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tak, istnieje spolszczenie i to chyba od początku kiedy gra wyszła ☺

    Wysłane z mojego Nexus 7 przy użyciu Tapatalka
     
  5. novis

    novis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2011
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dziwne.. Nigdzie nie mogę znaleźć, mógłbyś podrzucić link ?
     
  6. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3699
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Spolszczenie z PC działa, pod warunkiem że masz konsolę z RGH

    Podmienić należy plik: loc_eng_data.spk
     
  7. novis

    novis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2011
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Niestety posiadam L.T 3.0 :(
     
  8. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3699
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Więc lipa niestety ....
     
  9. novis

    novis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2011
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dziękuję bardzo za pomoc.
    Temat do zamknięcia.
     
  10. Jenerał

    Jenerał Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2013
    Posty:
    136
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Podobno na LT 3.0 też działa. Wystarczy podmienić plik w obrazie :)
     
  11. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3699
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Chyba jednak nie :
    http://xboxforum.pl/iso-10/bound-by-flame-2014-xbox360-spare-194720/

    ale może jeszcze ktoś się wypowie ,kto próbował ...
     
Wczytywanie...

Poleć forum