1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Brać Arcade?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez MichalQ, Lipiec 18, 2010.

  1. MichalQ

    MichalQ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Mam dylemat :)
    Brać teraz Arcade, czy zbierać kasę na slima?
    Na wyglądzie mi nie zależy, neta będę miał przez kabel bo mam radiówkę w domu, jakby co brałbym Arcade Jaspera za 590zł z Allegro.

    Co Wy byście zrobili na moim miejscu? :D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. diadax

    diadax Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2010
    Posty:
    42
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Arcade tani ale bez dysku slim dysk i wifi ale cena wyższa a przy grze przez neta przydał by Ci się wifi na dodatek gdy masz radiówkę więc wybierz to na czym Ci bardziej zależy :)
     
  4. InTouch

    InTouch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jeśli na wyglądzie Ci nie zależy to Xbox 360 Slim posiada wbudowany port Wi-Fi, dysk 250 GB i jest cichy, to tyle. Jeśli zależy Ci na bezprzewodowym połączeniu komputera z xbox'em a hałas przeszkadza Ci w grze zbieraj na Slim'a. Ja mam Xbox'a Arcade Jaspera i jestem zadowolony.
    PS: Brał bym Arcade'a, tym bardziej że będziesz miał internet kablowy (przy radiówce raczej będziesz miał lagi).
     
  5. MichalQ

    MichalQ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Po co mi WiFi przy grze w neta?
    Przecież do XBOXA normalnie podłącze neta tak jak do kompa kablem..
     
  6. diadax

    diadax Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2010
    Posty:
    42
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Tak wiem, że możesz kablem ale przez wifi też da się żeby nie używać kabli też mam Arcade JAsper i jest wszystko OK na twoim miejscu brał bym Arcade bo tani a dysk sobie dokupisz przy okazji
     
  7. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    że co radiówkę do xbox 360 nie ada rady za żadne skarby xbox ma wejście rj45 a radiówka zwykły okrągły kabel najpierw pc potem xbox. i ja bym dozbierał na slima bo gra bez dysku jest straszna napęd chodzi jak kosiarka a jak dokupisz dysk to masz cennę slima .
     
  8. MichalQ

    MichalQ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Człowieku.
    Mam radiówke podpięta pod router i od routera wychodzi kabel rj45 do kompa..
    Wepnę taki drugi do routera i do xboxa podłącze...
     
  9. diadax

    diadax Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2010
    Posty:
    42
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Tak, ale są jeszcze routery, ale OK zostańmy przy kablu. Do arcade mógł byś dokupić dysk i na pewno byś zaoszczędził z jakieś 150 zł - 200, ale jeżeli nie masz problemów z kasą i Ci nie szkoda weź SLIMA
     
  10. Abaddone`

    Abaddone` Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2010
    Posty:
    500
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Krk
    nie bierz, bierz elite !
     
  11. KuBaNPL

    KuBaNPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2009
    Posty:
    673
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    poniemieckiej kamienicy
    A dlaczego ma brać elita skoro arcade jest tańszy ?
    Ja bym Ci polecał brać arcade, zawsze możesz dokupić dysk i mieć XBOX'a jak wszystkie inne :D
     
  12. Hiszpan3lek

    Hiszpan3lek Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2010
    Posty:
    614
    Polubienia:
    67
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Benidorm
    Cichy jest na razie...
    Mój nowy xbox elite też chodzi cichutko...
    Na YT jest bardzo dużo filmików z errorami nowej konsoli...
    Bym brał Arcade!
     
Wczytywanie...

Poleć forum