1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Brak aktualizacji by moc grac, czego potrzeba ?

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Dreamus, Styczeń 10, 2009.

  1. Dreamus

    Dreamus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.

    Moj problem polega na tym, iz kiedy wkladam gre do konsoli, wyswietla
    sie normalnie jej nazwa na pasku i powoli sie uruchamia ale zaraz wyskakuje
    info o braku mozliwosci jej uruchomienia z powodu braku aktualizacji.

    Jakiej aktualizacji potrzeba by moc grac w dana gre ?
    Czy jest mozliwosc wgrania jej bez podlaczenia sie pod neta ?

    Dodam ze mam Xbox'a 360 Premium 60GB, iXtreme 1,5

    Z gory dzieki za pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Co to za gra ?? Masz NXE ??
     
  4. Dreamus

    Dreamus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Gra to np. GTA IV.
    NXE nie wgrywalem jeszcze, czy to moze byc problemem ?
     
  5. look7557

    look7557 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 19, 2008
    Posty:
    12
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    ja zawsze zaznaczam zeby konsola zrobiła aktualizacje a nie mam podłączonego do LIVE. Konsola restartuje sie i po włączeniu gra juz działa :) pozdro
     
  6. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Gry na x360 mają umieszczone na płycie zawsze wersję dashboard'a wymaganą do odpalenia gry, więc GTA4 powinno ci zaktualizować po zatwierdzeniu dasha do wymaganej wersji.
    Wgraj NXE i powinno być ok.
     
Wczytywanie...

Poleć forum