1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

"Brak aktualnych sterowników kinect"

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez klimex, Styczeń 3, 2015.

  1. klimex

    klimex Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 26, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,


    Posiadam xboxa 360 rgh i miałem dash 16767, podłączyłem kinect ( 1 raz) i wyskoczyła mi informacja o starej aktualizacji sterowników. Zrobiłem więc aktualizację przez J-Runner v3 (5) do 17150 i dalej mam ten sam błąd. Dodam, że tym programem mogłem wykonać tylko raz wykonanie pliku "updateflash.bin" tylko wtedy, gdy załadowałem mój klucz NAND, ponieważ podczas zmiany opcji na np. RGH wyskakuje błąd:
    The specified console bootloader list (coronabl) is missing from the ini (C:\Users\Klimek\Downloads\J-Runner v3 (5) Core Pack\J-Runner v3 (5) Core Pack\xeBuild\17150\_glitch.ini)
    You can either add it manually or ask for it get added if its possible


    Czy ktoś zna sposób na aktualizacje tego cholernego kinecta ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
  4. zibi_07

    zibi_07 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2014
    Posty:
    374
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
  5. klimex

    klimex Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 26, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  6. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Zrestartuj fsd i trzymaj cały czas wciśnięte RB na padzie.
     
  7. Rossatti

    Rossatti Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2013
    Posty:
    269
    Polubienia:
    68
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Warszawa
    Wcisnij guzik guide i tam wybierz ustawienia systemu, automatycznie przeniesie cie do nxe
     
  8. klimex

    klimex Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 26, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No więc tak. Sterowniki są zaaktualizowane ale nie moge przejść do NXE. Wchodzę przez guide>ustawienia systemu. Cały czas wywala mi FSD. Czy jest jakaś możliwość przywrócenia NXE, żeby działało pod "ustawieniami systemu" ?
     
  9. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Tak. Odpal dashlaunch i poszukaj wpisu. Na dole bedziesz mial tłumaczenie
     
  10. klimex

    klimex Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 26, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki za pomoc wszystko fryka ;)


    Temat można zamknąć.
     
Wczytywanie...

Poleć forum