1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

"Brak autoryzacji dysku"

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez vert4x, Grudzień 16, 2012.

  1. vert4x

    vert4x Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam, mam taki problem że po włożeniu płyty do napędu wyskakuje mi taki komunikat: "błąd autoryzacji dysku". Dotyczy to gry COD:BO II (polish vodka) oraz lego LOTR. Na lt 2.0 ściągałem i nagrywałem w clone cd. Zna ktoś może przyczynę i rozwiązanie tego błędu? dash .15574. Nagrywarke ma zwykłą
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. forel22

    forel22 Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Radom
    a nagrywałeś ihasem czy zwykła nagrywarką?
     
  4. vert4x

    vert4x Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    zwykłą ale w komentarzach pisali ludzie że im chodzi mimo że nagrywali zwykłą nagrywarką
     
  5. NIKODEMUS

    NIKODEMUS Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 2, 2008
    Posty:
    123
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żywiec, Poland
    Odp: "Brak autoryzacji dysku"

    To jeszcze spróbuj trick z mp3 a najlepiej to zrób flash do lt3 i kup ihasa, mam obie te gry i wszystko chodzi pięknie.
    Takie zabawy w autoryzację mogą skończyć się bananem:rolleyes::rolleyes:
    Wysłane z komórki pod schodami :)
     
  6. vert4x

    vert4x Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    szkoda mi troche kasy;p ostatnio rzadziej grywam. Z tym mp3 juz próbowałem i nie działa chyba że źle to robie to mi możesz napisać jak to trzeba zrobić. A nie ma innego wyjścia żeby działało?
     
  7. NIKODEMUS

    NIKODEMUS Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 2, 2008
    Posty:
    123
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żywiec, Poland
    Odp: "Brak autoryzacji dysku"

    Teraz ci szkoda kasy na coś co już jest standardem? Poczekaj dostaniesz banana to będzie ci żal na nową konsole, flash do lt3 i ihas na stanie to podstawa, i jedyny pewny sposób żeby gry działały jak należy

    Wysłane z komórki pod schodami :)
     
  8. vert4x

    vert4x Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale ja nie gram przez neta:D ja tylko offline
     
  9. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    wyczyść pamięć podręczną
     
  10. vert4x

    vert4x Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jak to zrobić? a nie usunie mi to żadnych save'ów?
     
  11. NIKODEMUS

    NIKODEMUS Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 2, 2008
    Posty:
    123
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żywiec, Poland
    Odp: "Brak autoryzacji dysku"

    Ustawienia pamięci zaznacz dysk i wybierz opcję urządzenia i klikasz wyczyść pamięć podręczną,ot cała filozofia
    Nie, nie usunie ci to savow.
    A może pomóc, nie pomyślałem o tym wcześniej:p

    Wysłane z komórki pod schodami :)
     
  12. vert4x

    vert4x Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie pomogło:/ chyba musze zrobic ta przeróbke i kupić ihasa:D
     
Wczytywanie...

Poleć forum