1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

"Brak autoryzacji dysku"

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez barkan, Styczeń 19, 2013.

  1. barkan

    barkan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Włocławek
    Siema!
    Mam Jaspera z Lt 3.0. Ostatnio popsuł mi się pendrive i kupiłem sobie dysk do Xboxa. Na początku wrzuciłem sobie na niego Fife 11 oryginalną i wszsytko hulało. Nagrałem sobie Forze Horizon tym samym wsposobem co zawsze XGD3 no i działała, postanowiłem wgrać ją sobie na dysk no i jak odpaliłem wyskoczył komunikat "Brak autoryzacji dysku" (teraz tak mam ze wszytkimi XGD3). Na pendrive wszystko ładnie chodziło a na dysku takie coś. Czytałem, że można wgrać jakiś wyciszony plik mp3, ale nie moge go nigdzie pobrać, moge zrobic sam taki plik, ale nie wiem czy będzie działać. Proszę o pomoc i nie pisanie "Kup nagrywarke iHas" bo wiem, że tym nagrywane działają.
    P.S. Nagrywałem opcją Truncate. Czy jak nagram Overburn może pomóc?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. nexus132

    nexus132 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2012
    Posty:
    49
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    ja jak zainstalowalem far cry 3 to mi ten błąd wyskakiwał a jak odinstalowałem to już przestał , dodam że nagrywam ATAPI iHAS124 B ATA Device
     
  4. barkan

    barkan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Włocławek
    Napisałem, że z płyty mi działa, lecz nie mam zamiaru grac przy tym buczeniu kiedy czyta z płyty.
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odp: "Brak autoryzacji dysku"

    Byle jaa mp3 moze lecieć w tle
    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  6. barkan

    barkan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Włocławek
    No zrzuciłem sobie piosenke i na razie działa! Dzięki za pomoc.
     
Wczytywanie...

Poleć forum