1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Brak Autoryzacji Dysku

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez tomasz12345, Grudzień 19, 2014.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. tomasz12345

    tomasz12345 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lubelskie, Radzyń Podlaski
    Witam, gdy odpalam Forze Horizon 2 z płyty wszystko śmiga, gdy zainstaluje po pewnym czasie resetuje xboxa z powodu braku autoryzacji.

    Mam ihasa 124b, nagrywam clone CD, wyskakuje mi informacja, że gra jest za duża to wybieram, aby nagrało do końca.
    Płyty jakieś (intenso - testuje czy będzie chulać)
    Pamięć podręczna czyszczona przed instalacją gry jak i po - nie pomaga.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Nemezis30

    Nemezis30 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2014
    Posty:
    258
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    To nie masz wgranego lt max do tej nagrywarki.
     
  4. tomasz12345

    tomasz12345 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lubelskie, Radzyń Podlaski
  5. drzazga78

    drzazga78 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2011
    Posty:
    356
    Polubienia:
    42
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    spróbuj z mp3 trick - podobno pomaga w tym przypadku
     
  6. tomasz12345

    tomasz12345 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lubelskie, Radzyń Podlaski
  7. drzazga78

    drzazga78 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2011
    Posty:
    356
    Polubienia:
    42
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    to czemu nie wypalasz na Verbatimach i w IMGBurn ?
     
  8. tomasz12345

    tomasz12345 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lubelskie, Radzyń Podlaski
    a czy gdzieś jest napisane, że MUSZE nagrywać imgburnie ? dlaczego na verbatimach nie nagrywam? bo w sklepie ich nie było. Czytałem, że CloneCD też jest ok
     
  9. Nemezis30

    Nemezis30 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2014
    Posty:
    258
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Imgburn do xgd3 do xgd2 clonecd.
     
  10. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    skoro uważasz że CloneCD jest dobre to po co inwestowałeś w iHasa :facepalm:. Nagrywaj w imgburn albo nie płacz że nie działa.
    aha i poradnik na forum jest przygotowany pod IMGBurn, nigdy nie spotkałem się z poradnikiem pod CloneCD więc chyba coś jest na rzeczy.
    zmień program i nagraj ponownie, nie wiem co to za płyty ale skoro i tak piracisz to już nie żałuj piątaka na porządną płytę....... :/
     
    1 osoba to lubi.
  11. tomasz12345

    tomasz12345 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lubelskie, Radzyń Podlaski

    za przeproszeniem. Japa koniu, czytać Cie nie nauczyli? nie było innych płyt w sklepie to nagrałem na te badziewne płyty.

    Co do problemu to na Verbatimach + IMGburn wszystko lata normalnie a na tej taniości 'intenso' niby cloneCD nagrywa no ale trzeba trick z .mp3 jeśli z dysku ktoś chce odpalić.

    Pozdro


    //Za przeproszeniem warn... 'koniu'.
    kultury Cię matka nie nauczyła ?
    ~z0nk31
     
  12. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    to baw się na swoich lipnych płytach i nie płacz że się nie nagrywają poprawnie.
    moje gratulację - wydałeś pieniądze na iHasa a kupujesz tandetne płyty, gdzie sens gdzie logika......
    mp3 trick i nie płacz że musisz obcinać obraz.
    temat kosz.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum