1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Brak avatara - flash ixtreme lt 2.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Shadykiller, Październik 13, 2011.

  1. Shadykiller

    Shadykiller Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lodz
    witam. Mam przeróbkę lt 2.0 od paru dni i nie mam awatara ;l jak mogę go przywrócić/zrobić od nowa bo wyskakuje mi komunikat że muszę się połączyć z xlive. Jest jakiś sposób na to ? Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. RSA

    RSA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    326
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Mozesz wgrac nowego dasha z awatrami z pena ale istnieje opcja ze usunie Ci flash, choc na 2.0 nie powinno. Jak sam sobie flas****esz to nie bedzie problemu.
     
  4. Shadykiller

    Shadykiller Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lodz
    Kurde czyli ten dash bez avatara nie jest najnowszy ?? jak wgram nowego to mi skasuje przeróbke czy nie ??? To ważne bo flashowałem 2 dni temu i nie chce na nowo flashować!
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  6. Shadykiller

    Shadykiller Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lodz
  7. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    734
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
    Jak masz wersje dashboard 2.0.13... to nie wykasuje.
     
  8. eNCe PeNcE

    eNCe PeNcE Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Myszków
    a ja mam taki problem kupiłem niedawno kinect i nie mogę dokonać kalibracji , również nie mam avatarów ale mam dashboard 2.0.13604 a tu woła o żeby się do live podłączyć a tam są te tablice ap 25 :/ . Da się to jakoś zrobić aby to działało ? :)

    Proszę o szybką odpowiedź :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum