1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Brak dvd-key, wymiana napędu

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez CrazySmokerPL, Luty 14, 2011.

  1. CrazySmokerPL

    CrazySmokerPL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gorlice
    Witam.

    Posiadam konsolę Xbox 360 z napędem LiteOn v2 oraz najnowszym Dashem. Rok temu konsola została przerobiona na iXtreme 1.61, ale po przerobieniu nie otrzymałem oryginalnego klucza. Miesiąc temu napęd został przerobiony na Lt+, jednak teraz widzę, że napęd zaczyna siadać. Chciałbym kupić nowego LiteOna, nie przerabiać go i grać na Xbox Live :) (Po przerobieniu, konsola nigdy nie łączyła się z Xbox Live). Szukałem troszkę informacji na ten temat na necie i podobno teraz już nie wyciągnę oryginalnego keya :/ a bez niego nie odpalę nowego napędu. Czy to prawda? Nic już nie da rady zrobić? :/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. DANMAR

    DANMAR Banned

    Dołączył:
    Luty 14, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Oczywiście że się da.
     
  4. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    zgłoś se do tych co ci przerabiali wcześniej niech ci dadza klucz napędu
    chyba że ci dali jakieś pliki to może juz masz ,a jak nie masz to tylko metoda MRA
    cięcie ilutowanie ścieżek cię czeka - klucz da sie oddzyskać
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Klucz przy lt da sie odzyskac przez ciecie sciezek na 95%. Czasami zdarza sie ze nie chce naped wypluc klucza ale to raz na kilkanascie sztuk


    Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
     
  6. CrazySmokerPL

    CrazySmokerPL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gorlice
    No to mi ulżyło czytając wasze odpowiedzi :) Już myślałem, że czeka mnie zakup nowej konsoli. Podejrzewam, że raczej użytkownik, który mi przerabiał rok temu napęd, tego klucza już nie ma. Zadzwonię do niego, i spytam czy jeśli przywiozę mu konsolę z nowym napędem, to odczyta klucz i wszystko zrobi :) Jeśli tak, to zaraz zamawiam napęd ^^ Ja sam się nie chcę z tym bawić, bo jeszcze coś uszkodzę :p Dzięki wszystkim za odpowiedzi ^^ Pozdrawiam.
     
  7. TheRamzes

    TheRamzes Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    Rok temu przerabiał? A kto Ci przerabiał na LT+? Ten ktoś też musi mieć klucz napędu. :)
     
  8. CrazySmokerPL

    CrazySmokerPL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gorlice
    Konsolę przerabiał mi użytkownik z tego forum :) Jak przerabiał mi z 1.61 na LT+ to musiał mieć mój klucz napędu czy nie?
     
  9. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Odczytal go z napedu. Poza tym po co wymieniac naped? Wgraj orygonalne fw i bedzie to samo.

    Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
     
  10. ustach

    ustach Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2010
    Posty:
    229
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Piątnica
    Kolega napisał, że coś siada napęd. Więc chce się uchronić on dni bez xboxa zamawiając wcześniej napęd.
     
  11. horacy4

    horacy4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2011
    Posty:
    291
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Ja tak też miałem kupiłem nową konsole przerobioną a gościu mi nie dał klucza teraz był mi potrzebny chciałem zadzwonić i telefon milczy :(
     
Wczytywanie...

Poleć forum