1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

brak dźwięku kabel VGA HD AV

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez awwwtro, Grudzień 30, 2013.

  1. awwwtro

    awwwtro Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam
    mam problem, gdy podłączam xboxa przez kabel AVG HD AV do telewizora nie mam dźwięku, gdy podłącze jednak przez kabel euro dźwięk jest, jednak jakość ekranu jest znacznie gorsza, zależy mi na tym pomożecie?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Krzychu1987

    Krzychu1987 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2013
    Posty:
    461
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A cinch podpięty ? Sam VGA to tylko obraz.
     
  4. awwwtro

    awwwtro Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. Semimav

    Semimav Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2010
    Posty:
    148
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    Jaki to tv?? czesto w ustawieniach dzwieku (tv) nalezy wybrac zrodlo dzwieku dla VGA (PC)...dobrze podlaczyles w AUDIO IN??(zwykle jest to maly jack)
     
  6. Krzychu1987

    Krzychu1987 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2013
    Posty:
    461
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    U mnie w tv niema na ten przykład wyboru audio przy vga, możliwe że w tym tv awwwtro także tak jest, wtedy potrzebny jest jakiś osobny system audio.
     
  7. awwwtro

    awwwtro Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  8. Krzychu1987

    Krzychu1987 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2013
    Posty:
    461
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    No ja takiego TV nie posiadam to nie zerknę, za to ty możesz po włączeniu tryby VGA wybrać na pilocie audio i zobaczyć co tam będzie.


    A tak ogólnie to dlaczego nie podpinasz konsoli przez HDMI ? (2 wejścia HDMI ) Masz starą konsole tylko z AV czy nie wiesz ze można podłączyć przez hdmi ?
     
  9. awwwtro

    awwwtro Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    konsola kupiona używana tak że nie miałem w zestawie
     
  10. Krzychu1987

    Krzychu1987 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2013
    Posty:
    461
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  11. GrzeLu7

    GrzeLu7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarnów
    Polecam dobry pozłacany kabel hdmi firmy SONY - cena około 100 zeta.
     
  12. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2720
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    [​IMG]

    Cały sprzęt w domu ( nc+ ps3 x36 ) mam na zwykłym chińskim kablu hdmi za 9zł ( dla porównania mam też super hiper och ach za 150 ) różnica żadna. TV mam z czerwca tego roku full hd 3d itp Kup sobie zwykły kabel hdmi.
     
  13. Krzychu1987

    Krzychu1987 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2013
    Posty:
    461
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dokładnie, pisałem o tym wcześniej, kabel za 30zł i ten za 100 czy 500zł rożni się tylko wykonaniem a w domowych warunkach nieważne jaki mamy. Problem się zaczyna dopiero przy większych odległych gdyż te tanie nie posiadają dławików, albo po rozcięciu tego plastik/guli okazuje się że niema tam tulejki ferro_coś_tam :p
     
  14. rufus282

    rufus282 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2009
    Posty:
    349
    Polubienia:
    63
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zza miedzy.
    Toż to reklama konkurencji a tfu a kysz kysz stąd...
    a tak serio to do naszej konsoli zwykły kabelek za 10 zł starczy.

    Wysłane przy pomocy palcy.
     
Wczytywanie...

Poleć forum