1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

brak dzwieku po hdmi

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez SzeryfOlas, Grudzień 6, 2013.

  1. SzeryfOlas

    SzeryfOlas Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czesc jakis czas temu kupilem kabel vga zeby grac na monitorze (wczesniej gralem na tv przez hdmi i wszystko bylo ok) . I teraz kiedy podlaczam konsole po hdmi niema dzwieku. Sprawdzilem w ustawieniach ale dzwiek jeet ustawiony na cyfrowy. Da sie cos z tym jeszcze zrobic?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Mohaa90

    Mohaa90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 14, 2009
    Posty:
    294
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Szczecin
    Sprawdź z innym kablem hdmi, trzeba wykluczyć czy to coś z konsola czy z kablem i wtedy działać.

    Wysyłane z mojego R800i za pomocą Tapatalk 2
     
  4. smyk99

    smyk99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2013
    Posty:
    77
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Szczecin, Poland, Poland
    Jeżeli w monitorze nie masz głośników to raczej nic nie zrobisz

    Wysłane z Xperi J przy użyciu Tapatalka
     
  5. paxmack

    paxmack Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    477
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Wroclove
    Ten kabel HDMI podłączasz pod monitor czy TV?
     
  6. smyk99

    smyk99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2013
    Posty:
    77
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Szczecin, Poland, Poland
    Przecież napisał ze pod monitor...

    Wysłane z Xperi J przy użyciu Tapatalka
     
  7. trebol91

    trebol91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    451
    Polubienia:
    74
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    On napisał ze grał na monitorze przez kabel vga i ja to rozumiem tak ze teraz ponownie podłącza konsole pod tv przez hdmi i nie ma dzwieku

    Wysłane z telefonu L710
     
  8. smyk99

    smyk99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2013
    Posty:
    77
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Szczecin, Poland, Poland
    Nic takiego nie napisał, chodzi mu o to, że nie ma dźwięku w monitorze... Czytajcie ze zrozumieniem

    Wysłane z Xperi J przy użyciu Tapatalka
     
  9. SzeryfOlas

    SzeryfOlas Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sorki za niedoprecyzowanie. Na monitorze gralem na vga a teraz podlaczam po hdmi do tv i tak kiedys dzialalo, a teraz niema dzwieku. Kabel sprawny bo dziala na nim normalnie dekoder i inne uzadzenia.
     
  10. paxmack

    paxmack Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    477
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Wroclove
    Smyk99...sądzac że 99, to rok urodzenia, to nie kłóć się ze starszymi, a czytanie ze zrozumieniem poćwicz sobie do matury. Rozumiem, że masz głośniki w TV? Masz może jakieś małe głośniki pod mini jacka? Jeśli tak, to podłącz je pod TV i sprawdź, czy leci z nich dźwięk. Jeśli wcześniej działało, to może wina kabla albo ustawień w TV? Nic nie grzebałeś?
     
  11. Psychopatha

    Psychopatha Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 5, 2013
    Posty:
    36
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    W tv w ustawieniach musisz ustalić wy/ejście dźwięku cyfrowego.
     
  12. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Ustawienia konsoli - wyświetlacz - wyświetl wykryte ustawienia - wylacz
    I dźwięk będzie ponownie.

    Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
     
Wczytywanie...

Poleć forum