1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Brak dzwieku po podlaczeniu do karty dzwiekowej xboxa.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez spider3k, Sierpień 29, 2009.

  1. spider3k

    spider3k Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam, mam kolejny problem :)
    Podlaczylem xboxa do monitora ale nie mam glosu...
    Wtyczke z czinczami+adapter jack wetknalem do karty dzwiekowej jednak nadal nie mam glosu z xboxa na glosnikach;/
    Przejsciowka: Kabel VGA HQL - BigBen
    Karta dzwiekowa to sb live 5100
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Przecież tego się nie podłącza do karty dźwiękowej.:p
     
  4. spider3k

    spider3k Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A gdzie mam to podlaczyc jesli w glosnikach nigdzie nie mam takiego wejscia?
     
  5. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
  6. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  7. spider3k

    spider3k Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  8. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    No przecież pisze "stereo,5.1"
     
  9. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    To, że masz głośniki 5.1 to i tak bez wejścia optycznego w nich nie będziesz miał dźwięku przestrzennego a stereo;) No i bez dekodera specjalnego...
     
  10. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    wszystko opisane w podanym wyzej temacie.kosz
     
  11. KrzQ

    KrzQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2008
    Posty:
    494
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczecin,Doncaster
    nie no jak patrze nieraz to mysle POLE (buraki) zacznijcie szukac bo to juz naprawde w oczy (kole do autora)
     
  12. tomx

    tomx Guest

    5.1 jak powyżej napisali koledzy, nie podłączysz jeśli nie masz jakiegoś amplitunera z wejściem optycznym albo drogich komputerowych głośników z jednostką sterującą posiadającą optyka. Poszukaj na Allegro urządzenia media hub, do którego podłączysz dwa urządzenia wejściowe na jedne głośniki (tylko stereo). To jedyny sposób, żeby mieć na jednym zestawie głośników dźwięk i z komputera i z konsoli. Chyba, że masz monitor z głośnikami i z wejściem HDMI, wtedy jedno urządzenie wpięte w VGA (komputer lub konsola) dajesz na zew. zestaw głośników a drugie poprzez HDMI będzie buczeć na głośniczkach z monitora (nie polecam do gier)
     
Wczytywanie...

Poleć forum