1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Brak dzwieku w filmie DVD po po wgraniu LT+ ....

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mariusz531, Styczeń 19, 2011.

  1. mariusz531

    mariusz531 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 14, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam Panowie

    Tak jak w temacie, po włożeniu do napedu filmu DVD nie ma dzwieku.Gry działają normalnie , wszystko jest OK, jest natomiast problem przy oglądaniu filmu DVD.
    Oczywiscie w poprzednim LT1.1 było wszystko dobrze.

    Spotkał się ktoś z was z takim problemem ?

    Z góry dzięki za odpowiedzi.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. corvel

    corvel Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lublin
    Sprawdzałes inne filmy? Czy tylko jeden?
     
  4. mariusz531

    mariusz531 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 14, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sprawdzałem ten sam co wcześniej film, działał na LT 1.1 ,dodam że jest to "kopia zapasowa" ale nie ma znaczenia skoro działała na LT 1.1
     
  5. dfens

    dfens Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Posprawdzaj także inne filmy. Dziwne, LT+ nie powinno tutaj robić różnicy.
     
Wczytywanie...

Poleć forum