1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Brak dźwięku w grach z zabezpieczeniem wave 4

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Lobuz, Listopad 23, 2009.

  1. Lobuz

    Lobuz Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.

    Tak jak w temacie napisałem od niedawna mam problem z nowymi grami. Dotychczas wszystkie gry mi chodziły bez żadnego problemu. A teraz mam duży problem. Gdy odpalam nowe gry przez active.iso nie mam w nich głosu. Sprawdzałem na Assassin's Creed 2, Teken 6, Fairytale Fights. DOmyślam się że problem może być active.iso, ponieważ wszystkie inne gry ( które nie odpalam przy jego pomocy) chodzą bez zarzutów. Mam iXtreme 1.6 oraz napęd prawdopodobnie LiteOn ( 2 żółte kabelki oraz charakterystyczna tacka). Szukałem wiele informacji na ten temat i niestety nie mogę nic znaleźć. Active.iso wypaliłem po raz kolejny ( specjalne dla LiteOn-a) ale niestety dalej bez zmian. Liczę na każdą pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    Patchuj gry na wave 3 i wtedy sprawdz. powinno dzialac.
     
  4. Lobuz

    Lobuz Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak tylko na dniach przyjdą do mnie zamówione płytki to na pewno spróbuję. Jednak wolałbym to rozwiązać jakoś inaczej i chciałbym zostawić ten sposób na ostateczność. A może ktoś ma inny pomysł co może być tego przyczyną?

    Z tego co zauważyłem nie tylko ja mam taki problem, bo znalazłem podobny problem na innym forum:

     
  5. biedaq94

    biedaq94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice
    dlaczego możne występować taki problem ?
     
  6. jozekpl

    jozekpl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 16, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Moze to wina obrazu gry ?
     
  7. Lobuz

    Lobuz Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wątpię, bo ściągnąłem obrazy gier takie same jak wielu innych użytkowników i z tego co czytałem wszystkim chodzi a mi nie. Obrazy zostały sprawdzone abgx i wszystko było na zielono. Do tego był by to dziwny zbieg okoliczność, aby tylko obrazy z nowym zabezpieczeniem i odpalane przez active.iso nie miały dźwięku. Nie mam pojęcia co może być tego przyczyną. Ale raczej nie zwalał bym tego na obrazy z grą.
     
  8. Szonkok

    Szonkok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Może ktoś miał activate.iso zgrane nie takie jak trzeba, bo np. w liteonie trzeba mieć activate.iso liteon repack czy coś takiego.
     
  9. Lobuz

    Lobuz Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ostatnio ściągnąłem specjalną wersję active.iso dla liteOn-a i dalej nic nie pomogło. Już nie mam pojęcia co może być nie tak.
     
  10. Szonkok

    Szonkok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Więc w takim razie nie ma chyba innego wyjścia jak spróbować rady z 1 postu.

    "Patchuj gry na wave 3 i wtedy sprawdź. Powinno dzialać."
     
Wczytywanie...

Poleć forum