1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Brak dźwięku w konsoli Xbox 360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez S1mAQ, Styczeń 5, 2011.

  1. S1mAQ

    S1mAQ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam taki mały problem: gdy właczam xboxa (kabel hdmi-hdmi) i pojawia mi się menu nie mam wogóle dzwieku w ustawieniach xboxa próbowałem wszystkiego i nic, gdy przełaczam na cyfre to mam normalnie dźwięk. Nie mam zielonego pojęcia o co chodzi.
    Proszę o pomoc:)
    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Fannadil

    Fannadil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2010
    Posty:
    249
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    sproboj podlaczyc pod inny port hdmi
     
  4. S1mAQ

    S1mAQ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam tylko 3 wejścia hdmi z TV, w jednym mam podączona tv cyfrowo a koljne próbowałem i nic;/
     
  5. Fannadil

    Fannadil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2010
    Posty:
    249
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    sproboj podlaczyc zamiast cyfry
    zmien kabel
    spojrz w ustawienia tv
     
  6. S1mAQ

    S1mAQ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To nic nie daje kurde;/
    Proszę o pomoc
     
  7. yahoone

    yahoone Banned User V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik Game Master Liga XboxForum.pl PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2007
    Posty:
    552
    Polubienia:
    124
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    @
    Kolego dokładniej opisz problem to go rozwiążemy
     
  8. Fannadil

    Fannadil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2010
    Posty:
    249
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    podlacz pod composita i zobacz czy masz dzwiek
    albo zanies konsole do kolegi i podlacz
     
  9. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Podlacz do innego TV lub podepnij innym kablem. Jezeli nie zadziala to serwis/gwarancja.
     
  10. wojtasd82

    wojtasd82 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    A, A
    Witam
    I rozwiązałeś może problem z tym głosem bo u mnie jest to samo
     
Wczytywanie...

Poleć forum