1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Brak dzwieku w konsoli.

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez patryk142, Grudzień 25, 2008.

  1. patryk142

    patryk142 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2008
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Od poczatku jak mam konsole nie caly tydzien nie mam dzwieku. Czy mam podlaczone pod monitor czy po telewizor to nic nie daje glos na maxa ale i tak nie ma ani w gdze ani w dashu. Mam naped z lipca chyba 2008r.
    Premium 60gb.
    Z Gory thx za pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. smiti

    smiti Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2008
    Posty:
    172
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Chorzów
    Jakim kablem podłączasz ? HDMI ? COMPONENT ? COMPOSITE ? To wszystko ma znaczenie.
     
  4. patryk142

    patryk142 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2008
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. Termos

    Termos Guest

    Bo to nie ma tak lekko. Jesli podłączasz do telewizora poprzez component ( nie przez przejściówkę EURO) to dodatkowo dwa chinche ( biały i czerwony musisz także podłączyć. jezeli podłączasz to poprzez przejściówkę EURO to dźwięk byc powinien. Jeśli chodzi o monitor to jakim cudem podłaczasz kablem component ?
     
  6. patryk142

    patryk142 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2008
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To my pro jestesmy[z vardesem] moze chcesz zdjecie? lub filmik?
     
  7. wisba

    wisba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2007
    Posty:
    126
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Krk
    jeszcze sprawdz czy wszystko est dobrze przylaczone np wtyczka do x moze zalekko ja wsadziels ewentualnie podociskaj te kabelki do componenta tylko baz przesady zeby nie pekla ;D
     
  8. patryk142

    patryk142 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2008
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  9. wisba

    wisba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2007
    Posty:
    126
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Krk
    ja nie mam takiego problemu i malo kto ma ze mu dzwiek ucieka z tago forum
     
  10. patryk142

    patryk142 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2008
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale mi ucieka i mam najnowsza wersje czy jest jakis sposob!!!!!!!?
     
  11. wisba

    wisba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2007
    Posty:
    126
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Krk
    zawsze mozesz oddac konsole do serwisu jak ci bardzo zalezy
     
  12. tysiek

    tysiek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2008
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    też miałem ten problem
    ale ja podłączam przez EURO z takimi wejściami na te kolorowe kabelki :p
    przeczyściłem i DOKŁADNIE wszystko podłączyłem(bardzo mocno) i działa :p

    Pozdro !
     
  13. M-A-X-I-O-R

    M-A-X-I-O-R Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2008
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Scyzory
    Ja bym wymienil kabel,bądz oddal ta konsole do serwisu,moze ktorys ze stykow nielapie.
     
  14. patryk142

    patryk142 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2008
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  15. monias

    monias Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2008
    Posty:
    287
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    patryk142 najpierw naucz się pisać, potem coś napisz, a jeszcze wcześniej pomyśl

    Podłącz kable: żółty do żółtego, czerwony do czerwonego i biały do białego
    Jeśli to nie działa spróbuj użyć przejściówki component->euro
    Jak to nie pomoże to sprawdz na innym kablu
     
  16. patryk142

    patryk142 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2008
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Idioto czytaj to co wyzej napisalem. Pisac umiem a tam jest łatke tylko bez polski znakow!!!!!!
     
  17. Mateusz123321

    Mateusz123321 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam problem z głosem gdy na kablu componencie daje na HDMI wlanczam konsole i nie mam glosu nie wiem co jest.. a gdy mam ten pstryczek ustawiony na TV to wszystko gra ale slaba grafika jest.. Jezeli ktoś wie to prosze o szybko pomoc thx..
     
  18. endriu892

    endriu892 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 30, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Brak dzwieku

    Witam, poniewaz nie mam uprawnien do zalozenia nowego tematu, zaczalem poszukiwania czego co najbardziej odpowiadalo by mojemu zagadnieniu i licze, ze moze zglosi sie jakas dobra osoba, ktora sprobuje mi pomoc. Juz pisze na czy polega problem.
    Nie chce mi sie opisywac calej historii, wiec w skrocie zmienilem ostatnio miejsce zamieszkania i okazalo sie, ze bedacy tu telewizor nie ma wejscia HDMI. Poniewaz wczesniej podlaczalem przez hdmi zaczalem szukac innego rozwiazania. Niestety zgubilem gdzies chinch microsoftu i to znacznie utrudnilo sprawe, ale kupilem przejsciowke DVI do kabla HDMI i udalo sie podlaczyc, grafika perfekcyjna nie jestes, ale wazne, ze chodzi. Z tymze po podlaczeniu zorientowalem sie, ze DVI odpowiada jedynie za video, za audio niestety nie. I tu przechodze do meritum, co mam zrobic, zeby miec dzwiek? Czytalem troceh o tym, ale wciaz nie mam rozwiazania. Bylem juz gotow kupowac cos takiego P02 PRZEJŚCIÓWKA ADAPTER JACK3,5 PS3 XBOX GŁOŚNIKI (2176545212) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. , ale zaczalem sie zastanaiwac w jaki sposob ja to podlacze do moich glosnikow. A pozniej jescze natrafilem na audio adapter i zaczalem myslec, ze moze jakos dzieki temu uda sie uzyskac dzwiek. Bardzo prosze o pomoc, jakby ktos mogl wyjasnic krok po kroku co mam zrobic, zeby udalo sie w koncu pograc z dzwiekiem. Z gory dziekuje i czekam na odpowiedzi

    P.S. to samo napisalem w innym temacie, poniewaz bardzo zalezy mi na rozwiazaniu problemu, a nie wiem czy te stare tematy ktos jescze odwiedza.
     
Wczytywanie...

Poleć forum