1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

brak dźwieku w tv

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez hiszpan, Listopad 3, 2008.

  1. hiszpan

    hiszpan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    witam. Kupilem X podpiąłem do tv mam LCD samsung 32c. przez kabel component i nie mam dźwięku . co moze byc ? brak glosu w menu i grak w grach ::( help
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Robciq

    Robciq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Far Far Away
    Odp: brak dźwieku w tv

    Jak podpinałeś? Przestawionym na hdtv czy normalnie? Bo jak podłączasz hdtv ( te kabelki, które są szare i tylko kolorowe przy końcach) to oprócz nich musisz podpiąć dwa (bodajże czerwony i biały) te zwykłe. Powinieneś mieć tam obok dwa miejsca, nad którymi będzie pisać coś tam audio :p. Daj znać czy pomogło :)
     
  4. hiszpan

    hiszpan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: brak dźwieku w tv

    tak jest juz śmiga :) Masz piwo u mnie
     
  5. Robciq

    Robciq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Far Far Away
    Odp: brak dźwieku w tv

    Hehe nie ma sprawy :) Temat do usunięcia się mi wydaje :D
     
  6. hiszpan

    hiszpan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: brak dźwieku w tv

    a jeszcze takie pytanko czy da sie jakos sprawdzić czy napęd jest przerobiony bez wkładania plyty ?
     
  7. Robciq

    Robciq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Far Far Away
    Odp: brak dźwieku w tv

    Możesz podłączyć konsole do kompa i sprawdzić jaki masz firmware.... :p Czyli łatwiej będziesz jak wsadzisz płytę :p
     
  8. cien

    cien Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czesc ja mam taki problem bo mam x'a z usa i nie mam dzwieku na tv hd...;(
     
Wczytywanie...

Poleć forum