1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Brak dźwięku w xbox 360 250 Gb

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Amrap, Maj 30, 2014.

  1. Amrap

    Amrap Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 30, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Cześć, mam problem otóż od początku xboxa wszystko ładnie grało. Ostatnio po kilku miesięcznej przerwie znowu go włączyłem i niestety nie ma dźwięku. W tv normalnie dźwięk słychać, dopiero jak przełączę na HDMI xboxa to wszystko cichnie (no oprócz pikania przy włączaniu i otwieraniu dysku). Xbox podłączony hdmi do telewizora, głośniki do telewizora.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Ustawienia konsoli - wyświetlacz - wyświetl wykryte ustawienia - wyłącz

    Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
     
  4. Amrap

    Amrap Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 30, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    W sensie, że ustawienia systemu? Czy preferencje? Bo niezbyt widzę "wyświetlacz"
     
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1105
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Ustawienia/ ekran / ...jakoś tak :D

    Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
     
  6. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Ustawienia systemu

    Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
     
  7. Amrap

    Amrap Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 30, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok, mam. Działa, wielkie dziękI!
     
Wczytywanie...

Poleć forum