1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Brak Dźwięku w Xboxie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kesshin, Luty 6, 2013.

  1. kesshin

    kesshin Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak wyżej. Xbox podłączony przez hdmi, xboxa kupilem 2 tygodnie temu i wszystko działało, dziś włączam konsole i nie ma dźwięku. Proszę o pomoc ;).
    Pozdrawiam !
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Malan

    Malan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2012
    Posty:
    131
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dobczyce
  4. kesshin

    kesshin Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Na innym kablu hdmi jest tak samo, nie probowałem na componencie. Posiadam falcona. Bawiłem sie z ustawieniami ale nic to nie dało.
     
  5. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4565
    Polubienia:
    272
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Sprawdź na kablu Composite lub Componencie.
     
  6. Malan

    Malan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2012
    Posty:
    131
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dobczyce
    Tak jak napisał przedmówca sprawdź na innym kablu niż HDMI. Prawdopodobnie masz uszkodzone wejście HDMI (w falconach występował ten problem).
     
    1 osoba to lubi.
  7. kesshin

    kesshin Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tylko nie mam narazie takiego kabla ;/. A różnica na 42' LCD bedzie duża między hdmi a anologiem ? Wiem, najlepiej sprawdzić samemu, ale nie mam tego kabla.
     
  8. Malan

    Malan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2012
    Posty:
    131
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dobczyce
    Nie będzie mega różnicy, kabel pożycz od znajomego albo spróbuj coś wyhaczyć na alledrogo.
     
  9. kesshin

    kesshin Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Problem sam się rozwiązał. Po prostu włączyłem konsole i dźwięk się pojawił. Mimo wszystko dzięki za pomoc w temacie.
     
Wczytywanie...

Poleć forum