1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Brak dzwieku

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Marf, Styczeń 25, 2016.

  1. Marf

    Marf Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    1024
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Siema,mam xboxa podlaczonego przez hdmi do monitora,mam audio adapter/kabel composite bez obudowy i oczywiscie przejsciowke 2 x rca na 1x jack 3,5 meski + przejsciowka jack -jack zenska,i nic na tym setupie nie gra (kiedys na innym xboxie wszystko spoko było) resetowałem wykryte ustawienia ale to nic nie dawało dalej cisza,jakies sugestie ?

    edit:dodam,ze przy resetowaniu wykrytych ustawien konsola po ponownym zalaczeniu nie wyswietlala nawet obrazu i musiałem padem resetować ustawienia ( Y + prawy spust)
     
    Ostatnia edycja: Styczeń 25, 2016
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Marf

    Marf Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    1024
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    refresh,dodam ze podlaczylem konsole pod tv i z hdmi leciał normalnie dzwiek przez tv,pozniej jak wpinałem audio adapter/kabel composite to juz dzwiek nie leciał.
    Na samym av w tv tez nic,ktoś ma jakis pomysł ?
     
  4. Marf

    Marf Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    1024
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  5. Marf

    Marf Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    1024
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  6. Marf

    Marf Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    1024
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  7. Marf

    Marf Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    1024
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  8. p_bladek

    p_bladek Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 8, 2016
    Posty:
    861
    Polubienia:
    487
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Doświadczenia z x-em za dużego nie mam, ale wydaje mi się że dopóki będzie HDMI dźwięk nie popłynie. A spróbuj wyłączyć detekcję TV w ustawieniach i wybrać samą rozdzielczość (może wtedy wejdzie w DVI)
     
    Ostatnia edycja: Luty 19, 2016
  9. Marf

    Marf Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    1024
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Na poprzednich konsolach zawsze tak grałem i nie było problemów,bawiłem sie juz w detekcje na monitorze i na tv i na hdmi + av,i na samym av jak i hdmi i dalej nic.
     
  10. WRUB5ON

    WRUB5ON Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    1531
    Polubienia:
    683
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KALISZ
    Rozumiem ze chcesz to podłączyć w ten sposób ze obraz z hdmi a dźwięk z component przez rca?? Zaraz lukne jak to u mnie wygląda - poszło PW

    Wysłane z mojego C6603 za pomocą Tapatalk 2


    Flash - Modyfikacja oprogramowania konsol Xbox 360 Phat/Slim - lt3.0/LTU/LTU2/RGH1.2/RGH2.0
     
    Ostatnia edycja: Luty 19, 2016
  11. Marf

    Marf Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    1024
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Mam tak podlaczone,o tym pisalem w pierwszym poscie + testowałem pare kabli i przejsciowek
     
  12. keicaM85

    keicaM85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2010
    Posty:
    83
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Zarówno na jasperze jak i slim mam podłączony obraz przez hdmi, a dźwięk stereo i optycznie przez drugie wyjście w xboxie, wszystko gra i buczy OK.
     
Wczytywanie...

Poleć forum