1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

brak dzwieku

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez IRK, Grudzień 1, 2009.

  1. IRK

    IRK Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 29, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam ostatnio wymienilem stary TV na nowy ale niestety nie wiedziec czemu nie mam dzwieku po podlaczeniu konsoli
    jak to naprawic?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dodo121_PL

    dodo121_PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2009
    Posty:
    114
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jakim kablem podłaczyłeś konsole z tv?
     
  4. IRK

    IRK Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 29, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie wiem jak sie te kable nazywaja ale jeden jest rozdwojony i po jednej stronie ma trzy wtyczki i po drugiej trzy a drugi kabel to taki jak pod monitor komputerowy z rozgalezieniem na glosniki ale tez nie bylo dzwieku
     
  5. dodo121_PL

    dodo121_PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2009
    Posty:
    114
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    jakiej firmy oba kable i czy zostały odpowiednio podłaczone kolorami?

    EDIT: podgłośnij na pilocie głosność w tv
     
  6. IRK

    IRK Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 29, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    napewno
    pierwszy microsoft a grugi nie mam pojecia kupywalem przez allegro
     
  7. dodo121_PL

    dodo121_PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2009
    Posty:
    114
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Mógłbyś napisać którym podłaczyłeś konsole z tv?
     
  8. IRK

    IRK Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 29, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  9. dodo121_PL

    dodo121_PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2009
    Posty:
    114
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    To może daj głośniej na telewizorze
     
  10. IRK

    IRK Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 29, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    heh no nie zartuj myslisz ze tego nie zrobilem
     
  11. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    a może napisz jaki masz tv ? i jakie ma wejścia ,albo wklej foto
    a obraz jest ok ? może przeczytaj dokładnie instrukcje obsługi nowego TV :)
     
  12. dodo121_PL

    dodo121_PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2009
    Posty:
    114
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    a w tv jest dzwięk? chodzi mi o to czy w samym tv jest dzwięk?
     
  13. IRK

    IRK Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 29, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sony 32V5500 wejscia machyba wszystkie jakie moze miec TV
     
  14. IRK

    IRK Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 29, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jak sie przelaczy na jakis kanal w TV to oczywiscie ze jest dzwiek
    a w instrukcji TV raczej nie bede mial napisane dlaczego mi nie dziala dzwiek po podlaczeniu konsoli
     
  15. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    tam gdzie masz żółte strzałki podłącz dźwięk a tam gdzie niebieska to wtyczke monitorową i na pilocie wybierz źródło albo inaczej wejście powinno być oznaczone A/V

    [​IMG]


    użyj tego kabla

    [​IMG]


    lub tym drugim kablem wg. kolorów podłącz tam gdzie jest tych 5 pionowych gniazd
    i znowu wybierz wejście na pilocie lub kup kabel HDMI za 15 zł
    wszystkich twoich wejść naliczyłem 7 więc obczaj w instrukcji gdzie sie to przełącza
     
  16. IRK

    IRK Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 29, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dobrze mam polaczone wszystko obraz tez ok tylko glosu nie ma ;f ale sprobuje jeszcze kupic ten kabel hdmi moze nim sie uda;/
     
  17. ekous

    ekous Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    z nienacka
    kabel hdmi na pewno pomoże, wydatek rzędu 20 zł a obraz o niebo lepszy ; )
     
  18. HunterPL

    HunterPL Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    może to wina gry pewnie patchowałeś albo coś w tym stylu ??? włącz muzykę z pendrive i sprawdź
     
  19. IRK

    IRK Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 29, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie tylko w grze nie ma dzwieku ale takze nie ma gdy odtwarzam muzyke z dysku
     
  20. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    a masz jakąś wieżę audio to podłącz na wejście ten biały i czerwony cinch z kabla VGA i zobacz czy działa ? tylko puść jakąś muzę :D
     
  21. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    Jeżeli nie zadziała to pewnie uszkodzona konsola.

    Ps. W xboxie jest wzamcniacz?
     
Wczytywanie...

Poleć forum