1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.
  2. Zamknij zawiadomienie

Brak dźwięku

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez primerk, Kwiecień 26, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. primerk

    primerk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Udało mi się odpalić ten kabel HDMI co wcześniej pisałem ale teraz nie mam dźwięku. rozebrałem tą kostke podpiołem do LCD`eka i nie ma głosu. Co może być przyczyną?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. thomasho

    thomasho Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2009
    Posty:
    303
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    do TV LCD czy do monitora podlaczyles? :D
     
  4. primerk

    primerk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. virus666

    virus666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2009
    Posty:
    144
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Koszalin
    A masz wbudowane głośniki w monitor?
     
  6. thomasho

    thomasho Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2009
    Posty:
    303
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    no właśnie :D chciałem to napisać co kolega wyżej :) ten kabel HDMI to jest HDMI - HDMI czy HMDI - DVI ?
     
  7. yahoone

    yahoone Banned User V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik Game Master Liga XboxForum.pl PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2007
    Posty:
    550
    Polubienia:
    124
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    @
    Głośniki mogą być wbudowane ale zwykłe stereo na cinch.
    O ile dobrze pamiętam to w monitorach słabo o wbudowany dekoder dźwięku cyfrowego.
     
  8. primerk

    primerk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dobra panowie wykminiłem potrzebuje taki adapter jack na czincz. I wtedy będzie hulać.
     

Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum