1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Brak dźwięku

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez primerk, Kwiecień 26, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. primerk

    primerk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Udało mi się odpalić ten kabel HDMI co wcześniej pisałem ale teraz nie mam dźwięku. rozebrałem tą kostke podpiołem do LCD`eka i nie ma głosu. Co może być przyczyną?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. thomasho

    thomasho Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2009
    Posty:
    303
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    do TV LCD czy do monitora podlaczyles? :D
     
  4. primerk

    primerk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. virus666

    virus666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2009
    Posty:
    144
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Koszalin
    A masz wbudowane głośniki w monitor?
     
  6. thomasho

    thomasho Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2009
    Posty:
    303
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    no właśnie :D chciałem to napisać co kolega wyżej :) ten kabel HDMI to jest HDMI - HDMI czy HMDI - DVI ?
     
  7. yahoone

    yahoone Banned User V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik Game Master Liga XboxForum.pl PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2007
    Posty:
    552
    Polubienia:
    124
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    @
    Głośniki mogą być wbudowane ale zwykłe stereo na cinch.
    O ile dobrze pamiętam to w monitorach słabo o wbudowany dekoder dźwięku cyfrowego.
     
  8. primerk

    primerk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dobra panowie wykminiłem potrzebuje taki adapter jack na czincz. I wtedy będzie hulać.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum