1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

brak dzwieku

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez cedarwood, Luty 3, 2009.

  1. cedarwood

    cedarwood Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 3, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witajcie,
    konsole już dostałem - tylko, że z jednym kablem... i nie wiem czy jest możliwość, aby był głos - bo go nie mam.

    Wszystko podpinam prawidłowo, ale nie ma głosu.
    TV - http://www.alfamarket.pl/go/_info/?id=4453...tm_content=4453
    Kabel - [​IMG]


    Pomoże ktoś? :)
    Pozdrawiam!



    __________________________________________________________________________________
    Jeszcze ostatnie takie irytujące pytanie: na pewno jeżeli kupię to przejściówke to załatwi problem? http://img.nokaut.pl/p/48/c9/48c9cabdc8f4cef3c78c3b7afde17118500x500.jpg
    Jadąc do pracy jutro, wstąpiłbym do pobliskiego elektronicznego, ale nie chce kupować czegoś jezeli to nie ma sensu.

    Proszę o pomoc,
    pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. blizz82

    blizz82 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2008
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Masz w grane nowego NXE, jak tak to potrzebujesz aktualizacji bo dopiero dzisiaj miała wyjść łatka, która poprawia brak dzwięku na hdmi.
    Coś koło 11 miała być dostępna.
    Jak pomogłem wciśnij dziękuje ;d
     
  4. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    przeciez on nie podlacza przez hdmi
     
  5. blizz82

    blizz82 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2008
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mnie wejście kabla wygląda na hdmi a wyjście to komputerowy porcik vga
     
  6. cedarwood

    cedarwood Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 3, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To jak panowie, da się coś zrobic?
     
  7. KrzysiekeM

    KrzysiekeM Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2009
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Małopolska
    a te wtyczki biała i czerwona do czego podpinasz?? Na TV jest głos?
     
  8. cedarwood

    cedarwood Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 3, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak, na tv jest głos. Wtyczki podpinam -> ZDJ
    Wszystko podpiąłem według koloru.
    [​IMG]
    Jeszcze z boku telewizora mam 3 takie wejścia -> zolty, bialy, czerwony -> podpinalem i tez nie ma glosu...

    Kurde. Myslalem, ze dzisiaj pogram...
    Bardzo proszę o pomoc, wszystkim podziękuje :p
     
  9. cedarwood

    cedarwood Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 3, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Z tego co widzę muszę mieć przejściówkę.

    "Z jednej strony vyło wejście na jacka a z drugiej na te dwa kable biały czerwony

    Nie wiem jak ta przejsciówka fachowo się nazywa
    "

    Wie ktoś jak ona się nazywa "fachowo"?
     
  10. raffaq

    raffaq Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 16, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wydaje mi sie ze twoj telewizor nie obsluguje cinchy kiedy jest podlaczony obraz pod vga. Musisz kupic przejsciowke z cinchy na jacka, albo samemu rozwalic jakiegos jacka i podlaczyc prymitywnie pod te chinche.
     
  11. cedarwood

    cedarwood Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 3, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok, dzięki. To na pewno w tym problem. Jeszcze jedno pytanie, te kable dają dobry obraz? Czy component lepszy?
    Jutro idę kupić przejsciówkę.

    Pozdrawiam!
     
  12. cedarwood

    cedarwood Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 3, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeszcze ostatnie takie irytujące pytanie: na pewno jeżeli kupię to przejściówke to załatwi problem?
    Jadąc do pracy jutro, wstąpiłbym do pobliskiego elektronicznego, ale nie chce kupować czegoś jezeli to nie ma sensu.

    Proszę o pomoc,
    pozdrawiam.
     
  13. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  14. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa

    tak powinno załtawic problem (masz tam wejscie na jacka pc audio/audio in lub jakies takie???)
    po prostu telewizor jak jest podpiety przez vga nie gra ze zrodła dziweku po chinczach
     
  15. blizz82

    blizz82 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2008
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Moja wina, że zdjęcia są full hd.
    W moim tv do portu vga jest jack, żeby podpiąć głos. Więc w tym przypadku potrzebowałbym przelotki z cinch na jacka

    ADAPTER STEREO - 1x3.5mm M (JACK) - 2xRCA (CINCH) (545983811) - Aukcje internetowe Allegro
     
Wczytywanie...

Poleć forum