1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Brak foni przy HD

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Aras64, Sierpień 5, 2008.

  1. Aras64

    Aras64 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2008
    Posty:
    248
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałcz
    Witam!
    Mam mały problem zawsze grałem nie na HD i wszystko było OK ale teraz chce posunąć się krok dalej czyli zagrać w HD ale gdy włączam HD nie mam dźwięku to już wole grać w nie HD głośniki mam takie DubleDigital 5.1 (czy jakoś tak nie znam się na tym) super się na nich gra a zwłaszcza świetne są strzały ma ktoś pomysł co zrobić?
    PS. TV oczywiście HD
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Piri

    Piri V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2008
    Posty:
    529
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włoszczowa :)
    Odp: Brak foni przy HD

    Ile ty masz lat ? Chocbysmy zaczeli ci tlumaczyc jak to zrobic to mozesz nie zrozumiec bo tu masz podstawowe terminy i juz je mylisz lub nie znasz (nie HD - SD ) .
     
  4. Aras64

    Aras64 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2008
    Posty:
    248
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałcz
    Odp: Brak foni przy HD

    mam 17 za 3 miechy 18 to na prawko mogę zdawać a w HD nie mogę grać nie czaje cię i nie chodzi mi o SD ale o HD (HDTV) nawet nie wiem co to to SD
     
  5. mateusz_gosc

    mateusz_gosc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2008
    Posty:
    228
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: Brak foni przy HD

    L o L

    grac na TV HD w rozdzielczosci SD

    ;D
     
  6. Erno

    Erno V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2007
    Posty:
    602
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kielce
    Odp: Brak foni przy HD

    Po pierwsze jakim kablem łączysz telewizor z konsolą :?
     
  7. Aras64

    Aras64 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2008
    Posty:
    248
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałcz
    Odp: Brak foni przy HD

    Używam kabla component HD AV oczywiście m$
     
  8. Piri

    Piri V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2008
    Posty:
    529
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włoszczowa :)
    Odp: Brak foni przy HD

    Wiec powinienes wpinac 5 wtyczek do TV - dwie od dzwieku i 3 od obrazu . Masz tak wpiete ?
     
  9. Aras64

    Aras64 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2008
    Posty:
    248
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałcz
    Odp: Brak foni przy HD

    tak mam wtyczek 6 ale wpinam 6 (nie 5) bo nie chce mi się za każdym razem telewizor ściągać ze ściany żeby wpiąć jedną więcej i wypiąć bo ta jedna niepotrzebna przy HD to ta żółta ona od obrazu przy AV ale ona nie przeszkadza w niczym.
     
  10. Piri

    Piri V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2008
    Posty:
    529
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włoszczowa :)
    Odp: Brak foni przy HD

    Hmmm , duzo mi nie mowi to co napisales . Masz miec piec wtyczek wpietych , a szosta moze przeszkadzac - red , green , blue (tlumaczyc nie musze?) i jeszcze dwie od dzwieku ( biala i czerwona )
    Sprawdzales po opcjach czy cos nie jest wylaczone ?
     
  11. Aras64

    Aras64 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2008
    Posty:
    248
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałcz
    Odp: Brak foni przy HD

    Szósta nie przeszkadza już pierwszego dnia jak dostałem X'a sprawdzałem w opcjach sprawdzałem próbowałem wszystkimi możliwościami tam w tych ustawieniach dźwięku.
     
  12. Aras64

    Aras64 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2008
    Posty:
    248
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałcz
    Odp: Brak foni przy HD

    Ok okazało się, że mam popsute 2 wtyczki w TV oddałem na gwarancję i po 2 dniach dostałem TV i wszystko działa a i mam pytanie na jakiej rozdzielczości grać bo np GTA 4 na maxymalnej wygląda super ale np. BF: Bad Company okropnie.
     
Wczytywanie...

Poleć forum