1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Brak freestyle 1.20

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez Krizz, Lipiec 12, 2010.

  1. Krizz

    Krizz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2008
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Krosno
    Panowie, chcę zainstalować sobie freestyle 1.20 na dysku tak aby był widoczny w nxe wykonuje tutorial z 7sins. tworze katalog 0000700 do niego wgrywam katalog freestyle i kopuje do contens/0000...0/code9999/ i tu wklejam potem uruchamiam freestyle program odpala, ale jak wyjde do nxe to w zakładce gry nie ma tego programu.
    o co come on???
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
  4. Krizz

    Krizz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2008
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Krosno
    Dzięki DEXTER, Twoja wersja działą. Czy mógłbyś mi jeszcze pokrótce wytłumaczyć jak sprawić by freestyle uruchamiał sie sam?
     
  5. knot

    knot Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  6. Krizz

    Krizz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2008
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Krosno
    Dobra, dzieki Waszej pomocy poradziłem sobie.

    Teraz inna beczka:

    jak wgrywac cokolwiek przez FTP bo juz nie mam pomysłów. Mam konsole podpiętą kablem do routera i z tegoż samego kabelek do kompa. I teraz nie wiem jak to uruchomic. Mam miec właczonego xex loadera czy nie. mam wpisywac coś w karcie sieciowej na kompie czy nie. kurde troche sie zakręciłem i brak mi juz pomysłów.
    Może ktoś litościwy podszepnie słówko..
    Dzieki
     
  7. mataman

    mataman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    736
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    w nxe ustawiasz stałe IP

    uruchamiasz freestyle dash, posiada on serwer ftp

    łaczysz się z x360 przez klienta ftp wpisując to IP co w nxe użytk: xbox, hasło: xbox
     
  8. Krizz

    Krizz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2008
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Krosno
    dzieki mataman. Cenie rzeczowe odpowiedzi!. Pozdrawiam
     
Wczytywanie...

Poleć forum