1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

brak FSD

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez nomjas, Listopad 1, 2013.

  1. nomjas

    nomjas Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, po aktualizacji dasha zgodnie z Aktualizacja Dashboard'u w JTAG/RGH v2.1 znikł mi FSD mam tylko standardowe menu konsoli i co najgorsze nie mogę się do niej podłączyć po ftp. Co muszę zrobić żeby mi powróciło menu FSD i możliwość korzystania z ftp ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3702
    Polubienia:
    1108
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Masz FSD nadal, tylko pewnie nie startuje z konsolą. ....
    Dashlaunch i ponowne ustawienie linijki DEFAULT - wskaż plik DEFAULT.XEX - którym odpalasz FSD.

    Jeśli nie masz dostępu do jakiegoś menagera plików , to pobierz sobie XEXMENU i wypalna cd-r.
     
  4. nomjas

    nomjas Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a możesz mi powiedzieć jak to zrobić konsola jest syna i ja w tym za dużo nie grzebię a co za tym idzie się nie znam ;(
     
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3702
    Polubienia:
    1108
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
  6. nomjas

    nomjas Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. dadas123456789

    dadas123456789 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    173
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    launch.ini mozesz sam zrobic w notatniku
    tak powinien wygladać jesli FSD masz na wewnetrznym HDD

    [Paths]
    Default = Hdd:\FSD\default.xex

    [Plugins]

    [Settings]
    region = 0x7FFF
    nxemini = true
    pingpatch = true
    contpatch = false
    fatalfreeze = false
    fatalreboot = false
    regionspoof = true
    dvdexitdash = false
    xblaexitdash = false
    nosysexit = false
    exchandler = true
    noupdater = true
    debugout = false
    liveblock = true
    livestrong = false
    remotenxe = true
    nohud = false
     
  8. nomjas

    nomjas Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no nie wiem co mam zrobić dalej albo mi się uruchamia normalne menu albo jak nacisnę wysunięcie tacki to uruchamia się to na niebieskim tle i tutaj się moja wiedza kończy ;(
     
  9. dadas123456789

    dadas123456789 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    173
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    wypal sobie lub wrzuc na pena xexmenu i wtedy przez tego managera skopiuj lunch.ini
     
Wczytywanie...

Poleć forum