1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Brak gier - oraz okładek.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez wisnia90, Luty 18, 2014.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. wisnia90

    wisnia90 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2014
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Leszno
    Witam, po wgraniu FSD, które mi przesłał facet, który robił mi RGH, zainstalowaniu dysku wew ( 20gb ) oraz zew 500gb ( tutaj mam FSD ). Mój FSD wcale nie wyszukuje gier w dziale games, ani okładek ani gier nie wyszukuje. Wszystkie gry mam w formacie .xex działają one, Bf4 itp.. ścieżki porobione mam na Hdd1\\Content\16zer oraz na USB0\\GRY. Przeszukuje mi do 10 warstw i folderów, skanuje i nic. Ma ktoś jakieś pomysły ?

    PS - gry mi działają przez file menager tj. default.xex
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Wrzuć świeże FSD , ustaw ścieżki i przeskanuj.

    Wysłane z tapatalka
     
  4. Zagaj

    Zagaj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    139
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Włocławek
    A zrób na hdd folder np. games i tam wrzuć gry i dodaj scieżke wyszukiwania.
    i uruchom ponownie konsole lub zrob skan
     
  5. wisnia90

    wisnia90 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2014
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Leszno
    Przeczytaj mój post. Mam tak zrobione. Wgrywam świeżego FSD, zobaczymy.


    Rozwiązany problem. Reinstall FSD pomógł, pozdrawiam.
     
  6. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Czyli tak jak pisałem w poście #2 :D

    Zamykam .
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum