1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Brak gier w FSD,help

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez emtec, Grudzień 29, 2014.

  1. emtec

    emtec Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Cześć, mam konsolę z RGH, zmieniłem oryginalny dysk z konsoli na nowy.
    I tak :
    - sformatowałem ten nowy dysk pod konsolą podając nr seryjny, ze starego
    - ze starego przekopiowałem faxplorerem katalogi i.......
    się odpala FSD ale nie ma avatara, podałem ścieżki do gier ale skanuje i nie pokazuje gier w zakładce Gry Xbox 360.

    Aha przy uruchamianiu woła o aktualizację bla bla bla sterowników kinecta.

    Pomóżcie proszę, ponieważ już dzieciaki mają niezłe wahania ciśnienia.
    Dziękuję,pzdr
     
    adrianwd21 lubi to.
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. Jabar

    Jabar V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3729
    Polubienia:
    1141
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Ostatnia edycja: Grudzień 29, 2014
  4. emtec

    emtec Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Dzięki za odp., właśnie się wziąłem za aktualizację awatara,
    co do ścieżek to już robiłem nawet na 10 i dalej ni ma, a z menaegra gry startują, profil jest automatycznie logowany.
     
  5. Jabar

    Jabar V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3729
    Polubienia:
    1141
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Od podziękowań na forum jest "Lubię" ;)

    Wywal fsd i wrzuć na nowo.
     
    emtec lubi to.
  6. emtec

    emtec Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    a zrobię jak piszesz, wgrywam od razu hurtem nowy dash i fsd, zobaczymy co z tego wyjdzię,
    dzięki już klikam.
     

Wczytywanie...

Poleć forum