1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Brak głosu w HD

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez wojtasmaster, Lipiec 18, 2008.

  1. wojtasmaster

    wojtasmaster Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Podłączyłem swojego 360 pod tv złączem HD. Wpiąłem wszystkie złącza we wtyczki w odpowiednim kolorze. Obraz jest, natomiast dźwięku nie ma :/ . Dodam, że z tv wszystko w porządku a gdy podłącze normalnym kablem do tv (nie hd) to głos jest. Zależy mi na hd - właściwie to tylko przez to kupiłem Xboxa. Proszę o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. papux

    papux Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2008
    Posty:
    371
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: Brak głosu w HD

    Nie ma czegoś takiego jak złącze HD.
    Albo podpiąłeś komponentem albo HDMI.
    Sprecyzuj pytanie.
     
  4. wojtasmaster

    wojtasmaster Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. spike200

    spike200 Memento Mori V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2007
    Posty:
    879
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Krk
    Odp: Brak głosu w HD

    1.Kabel to nie HDMI tylko Component
    2.Musisz wpiąć jeszcze czerwony i biały (lub podłączyć światłowód bezpośrednio do tej kostki przy xboxie)
     
  6. wojtasmaster

    wojtasmaster Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Brak głosu w HD

    I wszystko działa pięknie. Brawa i szacunek dla tego pana i dla wszystkich, którzy się udzielili :)
     
  7. cien

    cien Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czesc ja mam taki problem bo mam x'a z usa i nie mam dzwieku na tv hd...;(
     
  8. Adrian_1305

    Adrian_1305 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Masłońskie
    Witam u mnie nie ma w ogóle głosu :/

    Obraz jest i wszytko podłączone tak jak powinno
    PS. @spike200 - o co chodzi z tym światłowodem??
     
Wczytywanie...

Poleć forum