1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Brak gry na liście

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bantex11, Styczeń 15, 2014.

  1. bantex11

    bantex11 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2014
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, jestem nowy na forum, ale już całkowicie nie kumam co mam zrobić. Mam konsolę działającą pod rgh freestyle 3 (nie wiem czy tak się mówi, za błędy z góry przepraszam). Do konsoli mam wpięty na stałe dysk 2,5" 500GB WD. Obrazy przerabiam w exiso i czasami w iso2god, nastepnie wrzucam do folderu na dysk, restartuję konsolę i gra pojawia mi się na liście dostępnych gier. I teraz następuje lekki problemik gdyż NFS Rivals w żaden sposób nie chce się pojawić na powyższej liście. Przerabiałem w exiso i iso2god. Kopiowałem Content do folderu content na dysku - nic, używałem Horizon do wypakowania tego contenta tez nic. Teraz moje pytanie czy wersja dashboarda ma tu z tym coś wspólnego (gram tylko i wyłącznie offline) - 16197???
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  4. bantex11

    bantex11 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2014
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zaktualizowałem, a rivals dalej nie widze. Jedyne co to teraz mam komunikat zeby zaktualizowac kinecta...

    EDIT:

    Teraz mam poważniejsze pytanie a mianowicie, po zaktualizowaniu tego dasha jak włączam konsole mam monit o tym ze musze zaktualziowac system zeby kinect dzialal. Mam sciagniete $systemupdate i zgrane na usb ze strony xbox.com/update i teraz nie wiem co i jak zgrać. Pod xellem nic sie nie dzieje, pzy uruchomieniu konsoli tez nic. Jak uruhomie dashnui.xex to jest monit ze gra nie zostala poprawnie uruchomiona i wyrzuca mnie do normalnego menu xboxa.

    Edytuj posty ,nie pisz jeden pod drugim - #Jabar
     
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3708
    Polubienia:
    1122
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    1 osoba to lubi.
  6. bantex11

    bantex11 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2014
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Z kinectem pomogło - dzięki ale need for speeda dalej nie mam na liście gier... Chyba sobie go daruje
     
  7. Gywnblaidd93

    Gywnblaidd93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2013
    Posty:
    46
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Gniezno
    Sprawdź jeszcze ścieżki w ustawieniach i ich głębokość.
     
  8. bantex11

    bantex11 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2014
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    żebym miał pojęcie co i jak zrobić to bym pewnie zrobił :D
     
  9. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  10. bantex11

    bantex11 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2014
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zrobiłem i dalej nic... Ja to myśle ze te obrazy na necie to sa w jakis sposob uwalone...
     
  11. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Wczoraj miałem podobny problem, zrobiłem reinstall FSD i wszystko działa. Zrób tak samo.

    http://xboxforum.pl/artykuly-196/jtag-i-rgh-poradnik-uzytkownika-v1-8-a-145552/
    Punkt 2.5.
     
Wczytywanie...

Poleć forum