1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Brak gry po skopiowaniu

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez grubykamil, Lipiec 12, 2014.

  1. grubykamil

    grubykamil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2014
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Czy moglbym poprosic o pare porad w temacie braku gry po skopiowaniu jej na dysk z pena? Mianowicie gre w iso z pendriva wrzucilem w xexmenu wybieram folder z gra kopiuje i wrzucam w hdd1 content i 00000....... Niby wszystko idzie ale po zakonczeniu kopiowania niegdzie nie moge odnalezc tej gry. Jest widoczna tylko w xex jako skopiowany folder a w menu x w grach jest bez zmian. Jesli ktos ma jakies pomysly to dzieki i z gory prosze o wyrozumialosc dla swierzaka :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. solisie

    solisie Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2014
    Posty:
    94
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Konwertowałeś obraz ISO do xex lub god ?
     
  4. grubykamil

    grubykamil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2014
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    do xex
    a to da rade zebys mi napisal mniej wiecej co i jak powinienem robic krok po kroku?
     
  5. solisie

    solisie Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2014
    Posty:
    94
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ustawiałeś ścieżkę dostępu w FSD ?
     
  6. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Ścieżka i skan w FSD. Jeśli grę chcesz widzieć w nxe to musisz ją zrobić do GOD...w programie GOD2ISO, i wrzucić do content/16zer.
     
  7. grubykamil

    grubykamil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2014
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    sciezke dostepu? sorry ale jak mam to zrobic? :)
    jestem swiezy w tych tematach takze jakbyscie mogli mi to prosto jakos przekminic to bede wdzieczny :)
     
  8. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    [video]http://m.youtube.com/watch?v=Piyw88H8FTQ#[/video]
     
  9. grubykamil

    grubykamil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2014
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no tylko ze u mnie na konsoli to wszystko zupelnie inaczej wyglada :(
    nie mam czegos takiego w ustawieniach!
    gre juz dawno wrzucilem w iso2god...
     
  10. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Masz wgl FSD?? Sorry ale z wróżenia w szkole miałem pale....reszta userów na forum tej szklanej kuli nie ma ( chyba :D )

    Może napisz coś więcej , wrzuc jakieś screen'y
     
  11. grubykamil

    grubykamil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2014
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no to tak konsole mam przerobiona i wszystko ladnie smigalo i sie wrzucalo jak koleszka mi to ogarnial ale jak wrocilem do Polski i zabralem sie za to sam to najpierw skasowalem xexmenu(jakos) potem musialem wgrac je od nowa i tak kombinuje i truje urzytkownikom forum...
    wszystko powinno dzialac tylko mowie jak kopiuje gre to pozniej jej nigdzie nie moge odnalezc! a czy mam fsd? z tego co widze to raczej nie :)
     
  12. solisie

    solisie Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2014
    Posty:
    94
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  13. grubykamil

    grubykamil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2014
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No to juz tak probowalem na samym poczatku i gra nigdzie nie byla widoczna! No sprobuje jeszcze raz i dam najwyzej znaka jak poszlo....


    NO I TO SAMO WRZUCILEM GOD DO HDD1/CONTENT/000000.... I POKAZUJE MI ZE SIE SKOPIOWALO ALE JAK WYCHODZE Z XEX TO NIGDZIE NIE MOGE ZNALEZC TEJ GRY! CZEMU JAK WCZESNIEJ KOLESZKA MI TO POKAZYWAL TO WSZYSTKO BYLO GIT A TERAZ JAK ROBIE TO SAMO TO NIE WIDZE TEJ ZRZUCONEJ GRY?!
    MOZE JEDNAK BEDE MUSIAL WRZUCIC TO FSD I KOMBINOWAC OD NOWA? JAKIES POMYSLY?
    Z GORY DZIKUJE!!!
     
Wczytywanie...

Poleć forum