1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

brak internet-nie ma bana jest internet-jest ban

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez smithinger44, Sierpień 3, 2010.

  1. smithinger44

    smithinger44 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ello.
    Myślałem o takim pomyśle co wymyśliłem już dawno ale nie miałem gdzie go wymyślnie napisać więc piszę tutaj.
    Chciałem ściągnąć z Live Codeki do filmów(Konsola przerobiona).
    Nie używam live ponieważ nie chcę bana.
    Czy jeżeli bym szybko podłączył się do neta ściągnął te codeki i odłączył przez tego bana stracił bym coś oprócz LIVE którego i tak nie używam??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. andryush

    andryush Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2009
    Posty:
    849
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Hajnówka
    Nie ściągnął byś kodeków.
    Na starcie , przy nawiązywaniu połączenia z XBL dostał byś blokadę i cześć.
     
  4. smithinger44

    smithinger44 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    słyszałem że bana można dostać po jakimchś okresie!! Nie tak od razu.
    Może jednak da radę
     
  5. Kacperekk

    Kacperekk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Spróbować Ci przecież nie zaszkodzi :)
     
  6. smithinger44

    smithinger44 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    no tak ale może kiedyś sobie odrobię i będę grał normalnie!!
    A tak to Banan.
     
  7. smithinger44

    smithinger44 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    dobra jednak spróbuję.Tylko jak podłączyć X do neta??
    Kabelek odpada, za daleko od monitora.
     
  8. szop

    szop Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ja właśnie dziś ściagałem kodeki :D i nawet troche sie pobawiłem opcjami LIVE

    mam ixtrime LT :)

    jesli też masz LT to śmiało ściągaj, ja miałem puste DVD jbc
     
  9. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    to inaczej niz kabelkiem nie podlaczysz, no chyba ze masz router z wifi i kupisz wifi do xboxa ale to jest malo oplacalne
     
  10. smithinger44

    smithinger44 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a jak sprawdzić jaki mam system czy LT czy jakichś inny.
    bo ja już kupiłem przeropbiony
     
  11. BCG-pl

    BCG-pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    583
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    WSZYSTKO o co sie pytasz jest na forum i bylo walkowane miliard razy. poszukaj bo zaraz sie ktos zdenerwuje i dostaniesz warny, za nieszukanie i 2 posty pod soba w odstepie minuty...
     
  12. Yetan

    Yetan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2009
    Posty:
    250
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jak sprawdzić wersję FW napędu? Rozbierasz konsolę, wyjmujesz napęd i podłączasz go do PC kablem SATA, następnie ściągasz program Jungle Flasher i jeśli jesteś bystry to poradzisz sobie, jeśli jednak jesteś kompletnym matołem - przykro mi. :)

    BTW. Info do wszystkich jarających się iXtreme LT - i tak dostaniecie bana. Czemu? Odpowiedź jest bardzo prosta - inne nieoryginalne FW też miały być niewykrywalne. Więc cieszcie się do listopada. ;]
     
  13. smithinger44

    smithinger44 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    sorka ale nie wiem gdzie szukać.

    to strasznie duż roboty i nie mam sata w laptopie

    //Gryzek Nie pisz post pod postem. Używaj opcji "Edytuj".
     
  14. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    naucz sie czlowieku edytowac posty!! a jak nie wiesz gdzie szukac to masz problem, troche checi, przejrzenie wszystkich dzialow natym forum to jest 10 minut
     
  15. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    taaaaaa na pewno a ty co prorok jesteś że tak mowisz?? jak tobie nie wyszło to twoja sprawa ja z LT przeżyłem już fale bano bany M$ rozdaje jak prezenty to jest tak jak w totolotku szczęście lub niccccccc
     
  16. Xonee

    Xonee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2010
    Posty:
    144
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    wes koles bzdur nie gadaj ok ? nie wiesz to sie nie udzielaj zal ... mam przerobiona konsole i jakies 3 dni temu podlaczylem sie do xbl w tym samym celu zeby sciagnac kodeki ... nie dostalem blokoady (akutalizacje sie sciagaly) teraz gram juz sobie 3 dzien live i nie mam bana ok ? xt 1.61 wiec nie gadaj glupot koles
     
  17. Yetan

    Yetan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2009
    Posty:
    250
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Po pierwsze fala banów będzie w okolicach listopada, a LT jest od ~marca, a po drugie naucz się pisać, bo coś ci to nie wychodzi.
     
  18. wawrzyn18

    wawrzyn18 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kielce
    DEBILIZM> Ja gram od ponad miesiąca na przerobionej konsoli w gry i 0 bana. moj kumpel ponad 2 lata już. Bana nie dostajesz za samo siedzenie na konsoli z podpietym netem i np. sciaganie dodatkow do gier, demowek, kodekow itp. Bana mozesz dostac za grę w jakaś z gier na przerobce online. Ale to tez jets temat do dyskusji tak jak mowie ja tyle gram i nic :)
     
  19. andryush

    andryush Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2009
    Posty:
    849
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Hajnówka
    A no tak , sorry.
    Bany dostaje się falami , więc graj dopóki możesz , a od listopada zakop Xbox'a w ziemi , bo będzie czekać go ban na serwerze XBL.
    Jeszcze z iX 1.61... milej zabawy :D
     
  20. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    LT mogą jeszcze przeżyć falę pod koniec roku ale dowiemy sie co będize mam kumpla co ma 1.6 i tą listopadową fale przeżył jak byłą fala to wyłączył xa na miech w styczniu podłączył neta i nie dostał bana ominęło go po prostu
     
  21. bebot23

    bebot23 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Słuchajcie mam pytanie czy jak mam przerobionego xbox'a to czy na oryginalnych grach dostane bana?? A tak wogule to o co chodzi z tym xbox live????
     
Wczytywanie...

Poleć forum