1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Brak internetu, dopiero pomaga reset routera

Temat na forum 'PC' rozpoczęty przez ziomal666v, Marzec 6, 2013.

  1. ziomal666v

    ziomal666v Banned

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2013
    Posty:
    60
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam mam taki problem np gdy sie polacze przez wifi w tel, xbox komputer lub przez kabel ethernet to zawsze musze resetować router przed włączeniem komputera, zraczy jak już włączyłem bo inaczej nie zadziała internet niby wykrywa ale nie dziala nic. Gdy uruchomie komputer/konsole/wifi w tel od nowa to musze resetować router da sie to jakoś ustawić, żeby tak nie było?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12091
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odp: Brak internetu, dopiero pomaga reset routera

    Kup nowy, ten to jakiś zużyty szj ;)

    wysłano z xbox 360 RGH LINUX.
     
  4. Dante41k

    Dante41k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2011
    Posty:
    304
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gorzów Wlkp.
    Za mało szczegółów podałeś, żeby cokolwiek sensownego napisać. Kiedyś miałem podobny problem i okazało się, że mój dostawca internetu robi mnie w jajo i problemy wynikały z jego strony. A ja rwałem sobie włosy z głowy i zachodziłem o co tu chodzi, przyzwyczaiłem się już nawet, że codziennie rano musiałem restartować router. Jeśli router jest prawidłowo skonfigurowany to całkiem możliwe, że to właśnie usługodawca robi sobie jaja.
     
  5. ziomal666v

    ziomal666v Banned

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2013
    Posty:
    60
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie wiem czy prawidlowo, pisało, że już jest skonfigurowany. 8level shit, zreszta slaby zasieg jest :)
    Polecacie jakiś dobry router z dooooobrym zasiegiem!?
     
  6. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    Tplink tl wr1043nd
     
Wczytywanie...

Poleć forum