1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Brak internetu

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez salas156, Maj 14, 2013.

  1. salas156

    salas156 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Mam mały problem co do internetu. Od czasu do czasu podłączam kabel z kompa do xboxa i ściągam demo itp.. Od niedawna mam nowy internet i tym razem net nie łączy. Jest to spowodowane nowym IP ? I co zrobić aby działało. (to moj pierwszy post więc w razie jakichkolwiek problemów z góry przepraszam :) )
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    pewnie masz net zablokowany mac z karty sieciowej dlaczego działa na kompie a na xie nie ale da się to pominąć.
     
  4. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3705
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Moze masz poblokowane MAC, moj brat ma neta z kablowki i jak kupil router, to musial dzwonic do dostawcy neta i podac adres mac routera, odblokowali i dziala.

    Wysłane z mojego GT-I9001 za pomocą Tapatalk 2
     
  6. DJ.Bart

    DJ.Bart Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    428
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tczew
    Od czasu do czasu podłączam kabel z kompa do xboxa

    Czytaj ze zrozumieniem.

    Wystarczy że podłączy xbox'a i wyłączy i włączy modem i musi działać, albo przepisać adres mac z kopa i zmienić w konsoli na taki sam i nie będzie trzeba resetować modemu :)
     
  7. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3705
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Sam czytaj ze zrozumieniem.
    Adres mac a adres ip to dwie rozne rzeczy.
    Moze kolega napisze jaki ma internet?
    Napial: podlaczam z kompa do xboxa, ale teraz mam inny internet,wiec bardzo realne jest,ze mac ma zablokowany przez dostawce, a wczesniejszy dostawca nie blokowal.

    Wysłane z mojego GT-I9001 za pomocą Tapatalk 2
     
  8. PeCetoLog

    PeCetoLog Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2011
    Posty:
    327
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    A może po prostu trza wejść w opcje sieci w oryginalnym dashu i ustawić/konfigurować nowe połączenie ???
     
Wczytywanie...

Poleć forum