1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Brak klucza napedu a nowy dash

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez maspex, Lipiec 29, 2011.

  1. maspex

    maspex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2010
    Posty:
    176
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Sopot / Mazury
    Witam, moge okazyjnie kupic jaspera z 20gb hdd za 350zl, ma przerobke lt...ale brak klucza napedu. Czy jak wgram nowego dasha, to automatycznie bedzie traktowane wszystko jako konsola bez przerobki i bede mogl wrzucic lt 1.9 ( wyciagnac klucz) nawet jak wczesniej nie mialem klucza?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Darcik

    Darcik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2011
    Posty:
    273
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jak konsola nie ma prawidłowego klucza tzn. nie działają gry z płyty to nic nie poradzisz. Wgranie nowego dasha klucza nie przywróci.
     
  4. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Klucz spokojnie wyciągniesz, ale w tym celu nie musisz specjalnie wgrywać oryginalnego firmware.
     
  5. maspex

    maspex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2010
    Posty:
    176
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Sopot / Mazury
    konsola ma klucz, dziala itd. tylko chcialem wgrac 1.9, a chyba nie mozna wyciagnac klucza jak jest wgrane lt
     
  6. Darcik

    Darcik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2011
    Posty:
    273
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Możesz w takim razie bez problemu wyciągnąć klucz - metoda pmt.
     
  7. Cyga0000

    Cyga0000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2010
    Posty:
    138
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  8. maspex

    maspex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2010
    Posty:
    176
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Sopot / Mazury
    dzieki, w takim razie za 350zl kupilem fajna konsolke :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum