1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Brak kodeków?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Oryginalny, Grudzień 15, 2012.

  1. Oryginalny

    Oryginalny Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 25, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zabrze, Poland
    Mam xboxa slima. Podłączony do neta. Wszystko legalne żadnych przeróbek. Dlaczego on nie odtwarza mi filmów .avi ?? Jak próbuję włączyć film to mi wyskakuje okienko że nie ma odpowiednich kodeków a sam ich nie ściąga . Co mam zrobić ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. MotherTeresa

    MotherTeresa Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zobacz czy na dysku xboxa nie ma aktualizacji multimediów, jeśli są, usuń i Zobacz czy pobierze nowe.
    Wysłane z Nokia Lumia 710 CR przy użyciu Board Express
     
  4. Oryginalny

    Oryginalny Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 25, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zabrze, Poland
  5. Oryginalny

    Oryginalny Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 25, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zabrze, Poland
  6. NIKODEMUS

    NIKODEMUS Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 2, 2008
    Posty:
    123
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żywiec, Poland
    Odp: Brak kodeków?

    Film jest w avi lecz użyto innego kodeka którego klocek ci nie obsłuży tak bywa, chyba że nie odtwarza ci żadnego filmu w avi.sam mam kilka takich filmów że nie idą, ewentualnie spróbuj zainstalować video lana i włączyć streaming tego filmu na konsole może pomoże

    Wysłane z komórki pod schodami :)
     
  7. Oryginalny

    Oryginalny Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 25, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zabrze, Poland
    Żadnego filmu avi ! Tzn na płytkach nie sprawdzałem ale na pendrivie i na windows media center nie działają ...
     
  8. Ridic4sv

    Ridic4sv Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2012
    Posty:
    173
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Radzę przerobić do mp4 są programy co bezstratnie robią to w kilka minut.
     
Wczytywanie...

Poleć forum