1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Brak kolorów xbox 360 e

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez matimr, Grudzień 7, 2013.

  1. matimr

    matimr Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam jak w temacie widać mam nowego xboxa dziś zakupionego
    Gdy podłączyłem konsole do telewizora nie ma kolorów przy meni grach itp
    jeżeli wiecie co mam zrobić to napiszcie mi po amatorskiemu bo to moja 1 konsola
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2723
    Polubienia:
    787
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Sprawdź na innym TV lub zmień kabel HDMI lub oddaj do sklepu i powinni dać drugiego lub oddać kasę.
     
  4. DaJkamieniA

    DaJkamieniA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2013
    Posty:
    196
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kamionka
    A może w telewizorze masz to takie że jest TV (np. z dekodera), potem jak się znowu kliknie to jest obraz xbox360 lub DVD czyli AV a potem jest też obraz xbox 360 lub DVD tylko na czarno biało. To jest ten przycisk na telewizorze co się włącza AV.
     
  5. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    albo w telewizorze masz przełączone na NTSC bo wiem że w niektórych TV dało się to przełączyć.
     
  6. niemcz1

    niemcz1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2012
    Posty:
    78
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Jak mozesz to pisz czy jakas rada pomogla??? Jak chcesz wiecej pomocy to napisz jaki kasz tv bo ja tez mam takie opcje ze najpierw mam czarnobialy obraz a jak przelacze dalej to kolorowy wskakuje.
     
  7. matimr

    matimr Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sory że nie odpisałem tv był do **** mam nowy :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum