1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

brak mi juz pomyslow pomocy lt 3.0 nie czyta nawet oryginalow

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kochaskisiell, Styczeń 27, 2012.

  1. kochaskisiell

    kochaskisiell Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witka zrobilem sobie aktualizacje dasha do 14699 potem zrobilem flasha do lt 3.0 ale nie moge w nic grac wiec sprawdzam oryginalne gry i nic widzi jako dvd zrobilem flasha do ogyrinalnego fw czyli 02510c nawet to nie pomaga co jest nie tak ???!!!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Przed przerobieniem wyciągnąłeś klucz napędu i wgrałeś go do lt/ofw?
     
  4. SerwisKonsol

    SerwisKonsol Banned

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    446
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Masz klucz napedu?

    Wysłane z mojej XPERII Neo V za pomocą Tapatalk.
     
  5. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  6. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    Trzeba było najpierw wgrać klucz napędu do flasha.
     
  7. kochaskisiell

    kochaskisiell Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    problem rozwiazany nie ten klucz poprostu skasowalem klucz napedu wgralem klucz ktory wyciagnalem zaraz po aktualizacji dasha i wszystko smiga
     
Wczytywanie...

Poleć forum