1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

brak miejsca na aktualizacje

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Mati_2006, Listopad 7, 2009.

  1. Mati_2006

    Mati_2006 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2008
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam

    Mam xboxa jasper 256mb pamięci nie mam dysku podczas wkładania nowej gry wyskakuje mi komunikat czy pobrać aktualizacje 128mb lecz nie mam wystarczająco miejsca I tutaj mam pytanie jak kupie Pen drive 8gb to zastąpi mi to dysk ? będę mógł zrobić aktualizacje ???
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Suteq

    Suteq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie. Jedyne wyjście: dokup kartę pamięci albo dysk.
     
  4. DjKwaku

    DjKwaku Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Piekary
    no z tego co sie orientuje to nie.

    Pen dziala tylko jako pamiec wymienna i tylko karta pamieci oraz dysk twardy moze zapisywac savy profile itd.
     
  5. Grantone PL

    Grantone PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 9, 2009
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Olsztyn
    Niestety nie bedziesz mógł, pozostaje kupić dysk lub skasować save :/
     
  6. Zonko

    Zonko Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gliwice
    Niestety nie, wyrzuc troche niepotrzebnych rzeczy z pamieci i da rade :) Ja jak jescze nie mialem dysku to poradzilem sobie z aktualizacja bez problemu.
     
  7. magiks33pl

    magiks33pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    139
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    najlepiej dokup karte pamięci 256 lub 512 MB (tylko orginał)
     
Wczytywanie...

Poleć forum