1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Brak miejsca na karcie pamięci ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bagster2, Wrzesień 29, 2013.

  1. bagster2

    bagster2 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Posiadam Xboxa 360 zakupionego nowego w sklepie w 2010 r.

    Zakupiłem dziś GTA 5 i wyskoczył błąd przy instalacji, że posiadam za mało miejsca. Po wyczyszczeniu kilkunastu gier nadal błąd ten sam. Wyskoczył mi napis, że mam 3 GB wolnej przestrzeni po wyczyszczeniu wszystkiego, a GTA zajmuje 8 GB.

    I tutaj moje pytanie, czy to możliwe, że xbox posiada tylko 3 gb wolnej przestrzeni, gdzie PS3 posiada aż 12 gb ?

    Jak polecacie rozbudować system pamięci, jakieś specjalne karty pamięci etc. ? Słyszałem również że podłączenie zwykłego pendrive może rozwiązać problem i zastąpić takową kartę pamięci.

    Proszę o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maciekalisz

    maciekalisz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2009
    Posty:
    51
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kalisz
    Masz xa z 4 gb pamieci. Najtanej pendrive
    16 gb i pograsz w gta albo dysk jak żeś bogaty. ;)
    Wysyłane z mojego PMP5570C za pomocą Tapatalk 2
     
  4. bagster2

    bagster2 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Na pewno będzie dobrze z tym pendrivem ? Bo bezsensu będzie jak specjalnie kupie 16 gb, a sie okaże że jednak coś się nie da :p
     
  5. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    735
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
    Bedzie działał.

    Wysyłane z mojego HTC ChaCha A810e za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum