1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Brak możliwości uruchamiania gier z hdd po aktualizacji

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez Clone, Kwiecień 7, 2010.

  1. Clone

    Clone Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Po dzisiejszej wspaniałej aktualizacji straciłem możliwość uruchamiania gier z HDD. Głęboko się zastanawiam czym to może być spowodowane, ponieważ nie posiadam przerobionej konsoli, wszystkie gry mam tym samym oryginalne a jednak...spróbowałem reinstalować gry, oczywiście zapis na dysk się powiódł natomiast gorzej z odtworzeniem. Jestem z tego powodu baaaardzo niezadowolony i jeżeli ktoś by wiedział w jaki sposób usunąć starą aktualizację (bo chyba tylko to zostaje) z zachowaniem avatara i gier był bym bardzo wdzięczny.
    Pozdrawiam!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wezyk20

    wezyk20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2009
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie ma możliwości cofnięcia aktualizacji do poprzedniej.
     
  4. marekpl

    marekpl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2009
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kielce
    ja posiadam ten sam problem co kolega;/ wszystko się ładnie instaluje ale gry nie da się uruchomić;/
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12080
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Zostaje wam gwarancja
     
  6. Jacekxbox360

    Jacekxbox360 Banned

    Dołączył:
    Listopad 19, 2009
    Posty:
    119
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    czyli co ? bo mało konkretnie napisałeś ,wyje Ci non stop DVD i wszystko czyta tylko z płyty? czy może arkadówki Ci nie odpala?
    A może przedtem odpalałeś bez wkładania gry do napędu DVD ? :):)
    Może masz wersje z HDD od PC ?
     
  7. meczek

    meczek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2009
    Posty:
    273
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    wlkp
    Mi natomiast save'y z każdej gry nie działały, musiałem uruchomić grę i aktualizacje pobierać, a aktualizowałem przez xbl...
     
  8. snake68

    snake68 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2009
    Posty:
    174
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rypin
    serwus
    a u mnie jest tak;
    zniknęła komenda - uruchom z dysku twardego
    po kliknięciu na Y(informacje o grze)zostało tylko ;
    uruchom
    pobrane materiały
    zainstaluj grę/usuń
    po zainstalowaniu , gry uruchamiają się z dysku ,już z poziomu głównego menu(i fajnie)
    czyli gdy włożymy płytkę niezainstalowaną na twardziela to wiadomo że uruchamiając ją usłyszymy wytężoną pracę napędu.(Ameryki nie odkryłem)

    gry normalnie się instaluje i odtwarza z dysku
     
  9. mataman

    mataman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    736
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Przecież już wcześniej wystarczyło kliknąć na obrazek z gra która jest w napedzie i jeżeli była zainstalowana na hdd to szła z hdd. Co wy wszyscy zescie wciskali Y i uruchom z hdd ?
     
  10. Clone

    Clone Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    A jednak...usunąłem poprzednia aktualizację i wyczyściłem pamięć podręczną. Po ponownym zalogowaniu się jeszcze raz ściągnęła się aktualizacja i teraz wszystko śmiga. Co prawda faktycznie zniknęła komenda uruchom z dysku twardego ale tym razem czyta z HDD. Nie wiem czym było to spowodowane. Możliwe, że z tego powodu iż aktualizując nie byłem zalogowany, bądź też po prostu wystąpił jakiś mały błąd. Uważam problem za rozwiązany....uff :D
     
  11. port88t

    port88t Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 16, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    po przeczytaniu tego na mojej buzi pojawił się uśmiech:). Toś pojechał
     
  12. Apacer

    Apacer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    897
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polkowice
    Prędzej usunąłeś aktualizacje multimediów niż dasha, którego nie ma prawa wywalić.
     
Wczytywanie...

Poleć forum