1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Brak mozliwosci zainstalowania Medal od honor na dysku

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez cubone666, Październik 16, 2010.

  1. cubone666

    cubone666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Polska
    witam chcialem zainbstalwoac nowego medala na dysku i wyskoczylo mi ''instalacja tej gry jest niemozliwa'' czym to jest spowodowane ?? moze to juz prosucent sobie zastrzegł?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Źle nagrałeś gierkę
     
  4. cubone666

    cubone666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Polska
    ale normalnie wszytsko dziala wypalone ne tdk i imgburn
     
  5. SIEDZE

    SIEDZE Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2010
    Posty:
    542
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zakładzie Karnym
    TDK jest dobre do rzucania o ścianę...
     
  6. Lunevil

    Lunevil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 29, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Włocławek
    Polecam niezawodne Verbatimy.
     
  7. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    A masz miejsce na dysku ?
     
  8. huberciarz

    huberciarz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam
    Sciągnąłem wersję Szopasquad i mam błąd w grze. Wszystko się uruchamia i jest ok do czasu misji w magazynie po której należy udać się do wieży. Nagle nie mogę przejść przez drzwi, blokuje je jeden z moich współtowarzyszy, czy macie coś podobnego u siebie ??
     
Wczytywanie...

Poleć forum