1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Brak mozliwosci zaproszenia do gry

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kof, Wrzesień 22, 2010.

  1. kof

    kof Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak w temacie mam mały problem bo nie moge zapraszac znajomych do gry,ale do grupy moge wysłac zaproszenie.Konsole mam przerobiona a internet mam puszczony przez router D-Link DI-604.
    sprawdzałem różne gry i oryginalne i kopie zapasowe lecz nie moge nikogo zaprosic do gry ,gdzie leży problem??
    Internet mam z UPC 25 mb/s
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. 65userow

    65userow Banned

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    415
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  4. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    a golda masz :) ?
     
  5. krysin

    krysin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2010
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdynia
    Do zapraszania znjomych wymagany jest gold ? :D
     
  6. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    do zapraszania nie :D
     
  7. OPTIM xD

    OPTIM xD Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2010
    Posty:
    248
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    ŁDZ
    Ja gram na zdrapkach 48h i jakoś mogę zapraszać do gry. A one nie zmieniają konta na status Gold.
     
  8. kof

    kof Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak mam golda a internet mam UPC wszystko idzie kablami nie jest to zadna tam radiówka
     
Wczytywanie...

Poleć forum