1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Brak napędu w konsoli, brak klucza ?

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez SarnaOne, Styczeń 3, 2011.

  1. SarnaOne

    SarnaOne Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2010
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No więc mam okazję kupienia od kolegi konsole, która nie ma napedu. On nie ma klucza i tutaj pojawia sie moje pytanie, czy jest mozliwosc wstawienia tam innego napedu ? Jak tak to prosilbym o jakis link do tego jak to zrobic badz tez opisanie tego procesu. Mam konsole z napedem benq. Tamta konsola jest z wrzesnia 2007 wiec mysle ze tez ma, a raczej miala, benq (mam taka nadzieje). Z góry dzieki za odpowiedzi
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bastek16

    bastek16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    194
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bochnia
    jak ma stary dash do 73xx to mozesz wyciagnac dvd key jak nie to konsola co najwyzej na czesci
     
  4. SarnaOne

    SarnaOne Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2010
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a w jaki sposób to zrobic jesli ma taki dash ? w ogóle jak to rozpoznac ?
     
  5. mixyr

    mixyr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2010
    Posty:
    178
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tarnów
    w NXE : Ustawienia systemu -> Ustawienia konsoli -> Dane systemowe ; w ekranie dot. danych na temat konsoli na dole powinieneś zobaczyć coś w tym stylu D:2.0.7371.0 - K:2.0.7371.0 itd ( ten nr który tu wyjustowałem jest wersja Dasha)
     
Wczytywanie...

Poleć forum