1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Brak napięcia w zasilaczu? Jasper 150W

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez XBOX-M4ST3R, Sierpień 26, 2013.

  1. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Witam. Doszedł dzisiaj do mnie używany Jasper. Podłączyłem go ładnie (dokładnie) do prądu i do TV i normalnie wszystko działało. Chciałem więc wszystko ładnie poukładać, podłączyć X'a i włączam i nic, zero reakcji, kilka razy znowu po odpinałem kable i dokładnie wpiąłem i może za 4 razem dopiero załapało. Jak już konsola normalnie ruszyła to poruszałem trochę kablami żeby sprawdzić czy nie ma gdzieś jakiejś przerwy, luzu we wtyczce do MOBO, itp. Poruszałem i nic, normalnie działała. Czy mam się martwić czy to np. chwilowy spadek napięcia prądu w domu (jak się nie włączała to wpinałem do innego gniazdka i tez było zero reakcji). Teraz normalnie wszystko pięknie działa, ale nie wiem co o tym myśleć.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Krycha1987

    Krycha1987 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2013
    Posty:
    385
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Teraz tego nie sprawdzimy, jak nie działał na danym gnieździe to trzeba było podpiąć coś innego i sprawdzić.
     
  4. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Tzn. nie działał na jednym i na drugim gnieździe. Ale w końcu za którymś razem załapało jak podpinałem i odpinałem kabel od X'a (na pewno dobrze go wpinałem, mocno) i teraz normalnie działa.
     
  5. krzysiek058

    krzysiek058 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2009
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Może podpinaj lepiej do jakiejś dobrej listwy z zabezpieczeniami :courage: a nie bezpośrednio
     
  6. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Właśnie miałem za pierwszym razem podpięte do dobrej listwy (jak nie chciało ruszyć to podpiąłem bezpośrednio do gniazdka i też na nie działało, dopiero jak kilka razy odłączyłem i podłączyłem kabel od X'a to ruszyło). Oczywiście za każdym razem dobrze (mocno) podpinałem kabel do Xboxa. Teraz działa OK, ale ciekawe co było tego przyczyną.
     
Wczytywanie...

Poleć forum