1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

brak obrazu a dzwięk jest

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez maniek9393, Maj 27, 2010.

  1. maniek9393

    maniek9393 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam problem z konsola. Mam podłączoną do monitora kablem vga i nie ma obrazu natomiast jest dźwięk . Spróbowałem podłączyć kablem composite i obraz jest. Więc postanowiłem kupić drugi kabel bo myślałem ze to właśnie wina kabla. Wczoraj kabel przyszedł ale jest to samo i nie wiem co może być przyczyną wiem że mógłbym grac na telewizorze ale mam go w drugim pokoju i dlatego wole na monitorze. Proszę o szybką odpowiedź.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    zmień rozdzielczość obrazu w ustawieniach xboxa na mniejszą
    lub jeżeli masz monitor z 2 ma wejściami to
    wybierz z menu monitora ,do którego wejścia doprowadziłeś sygnał z xboxa
     
  4. maniek9393

    maniek9393 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak zrobilem ale jest to samo.
     
  5. protaktyn

    protaktyn Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2010
    Posty:
    223
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jeżeli masz menu w monitorze, weź tam i powinieneś mieć ''Input'', tam jest wybieranie VGA, czy czegoś w tym stylu.

    A gdy grasz w ogóle na komputerze, monitor działa?
     
  6. PLAYSTATION3fan

    PLAYSTATION3fan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2008
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Zabierz x0 do kogokolwiek, kazdy teraz ma pc a zarazem monitor... Jesli obraz sie nie wyswietli, to znaczy, ze wyjscie jest uszkodzone.
     
  7. maniek9393

    maniek9393 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Monitor dziala na 100 procent sprawdzalem na innych monitorach i jest dokladnie taka sama sytuacja najgorsze jest to ze na telewizorze dziala a na tym kablu nie chce ... Monitor mam Lg i sa 2 wtyki jedna DVI i jedna D-SUB
     
  8. maniek9393

    maniek9393 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jakis 2 tygodnie temu wszytko dzialalo normalnie, teraz jest tylko dzwiek. Dodam moze jeszcze ze sprawdzalem tez na kablu hdmi-dvi i dziala normalnie. Tylko nie ma dzwieku przez hdmi dlatego wolalbym grac na tym vga :D . Oddałbym na gwarancje ale co im powiem ze tylko na tym kablu vga nie dziala
     
  9. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    a kable to jakies markowe czy no-name?
     
  10. maniek9393

    maniek9393 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no name, ale dzialal ten kabel wczesniej. Jakos po burzy przestal dzialac myslalem ze to wlasnie przez burze cos sie z kablem albo konsola stalo no ale dziala na tym kablu od telewizora
     
  11. maniek9393

    maniek9393 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A i chcialem sie jeszcze zapytac czy jakbym oddal konsole przerobiona do M$ czy moga to wykryc i jak wykryja to co ?
     
  12. protaktyn

    protaktyn Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2010
    Posty:
    223
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Zadzwonią po służby specjalne, oni Cię znajdą na świecie i wsadzą Cię za kratki na dożywocie.

    Szczerze mówiąc, możesz zadzwonić do M$ zapewne odbierze taka miła pani, bo jak ja miałem problem to odbierała [ale przerobionej konsoli nie mam], wtedy może przyjmą, albo i nie. Powiedz przy rozmowie, że jest przerobiona.

    Nie przyjmą, to niech Ci założy ktoś plombę.
     
Wczytywanie...

Poleć forum