1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Brak Obrazu na Componencie

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Seaborglr-93, Luty 23, 2009.

  1. Seaborglr-93

    Seaborglr-93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2008
    Posty:
    77
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam , zacznę od początku , w październiku zabrałem ze sobą x-a i poszedłem z nim do kumpla ( mój x - premium 20 gb bez hdmi ) po podpięciu do tv ( jego tv jakiś kineskopowy ale większy od mojego . bodajże hitachi był jego ) x się włanczał normalnie ale na tv nie było ani obrazu ani dźwięku . Wróciłem do domu , sprawdziłem na 2 tv ( też kineskopowych ale wcześniej wszystko śmigało) to samo co u kumpla . Następnie zakupiłem kabel vga i wszystko śmiga ( na monitorze 19 cali LG LCD FLATRON ) ale nieraz jak brat chce grać na kompie i a ja na x-ie to jest nieporozumienie więc zadzwoniłem do microsoftu , powiedziałem jaka sprawa że kabel fiknął i że gwara , miła pani :) powiedziała że gwara mi się skończyła bo konsola z 2006 roku ale ja ją zakupiłem w sklepie nówke w 2008 więc kazała mi wysłać dowód zakupu , tak więc zrobiłem. Dziś przyszedł nówka kabel component oryginalny z microsoftu ( tylko co mnie zdziwiło nie ma filtra WTF??) ale mniejsza o to . Podpiąłem pod tv z myślą żę będzie wszystko śmigać a tu ZOnk , dźwięk jest a obrazu nie ma ;/ , próbowałem przełanczać z tv na hdtv i tak w kółko na 3 tv ( nie mam hd tv only na żółtą czincię ). Spróbowałem podpiąc także stary kabel i odziwo na nim to samo a jeszcze tydzień temu nie dawał oznak życia , i teraz nie wiem oco chodzi ponieważ na vga śmiga jak talala a na 2 componentach mam ten sam problem , proszę o pomoc :) Z GÓRY DZIĘKI


    PS szukałem podobnych tematów i coś z szukajką jest nie tak , pokazuje co innego zamiast to co powinna ja wpisuje kabel np a ona mi o conanie wyszukuje
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    moze zla rozldzielczosc ustawiles w ustawieniach x'a?



    albo rypnelo cos z gpu...
     
  4. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Ustaw w opcjach wyświetlania 480P, potem podłącz przez euro czy jak tam chcesz
     
  5. incubus

    incubus V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2008
    Posty:
    629
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Jak juz to 576i jesli to tv crt i najlepiej pusc go po rgb.A swoja droga ta zółtą czincze wkładasz w własciwa dziurke.
     
  6. Seaborglr-93

    Seaborglr-93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2008
    Posty:
    77
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    tak, przez przejściówke bo w tv nie mam jak tako cinch tylko rgb , przejściówka dobra bo sprawdzałem ją na kinie domowym , w opcjach wyświetlania mam tylko rozdzielczoć format wyświetlania poziomy referencji , rozdziałki to mam takie jak na monitorze , nie ma tam żadnego 420i itd
     
Wczytywanie...

Poleć forum