1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Brak obrazu na jednym z telewizorów

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bartekstrazak24, Listopad 22, 2015.

  1. bartekstrazak24

    bartekstrazak24 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 22, 2015
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam mam problem z moją konsolą xbox 360 a mianowicie po podłączeniu do telewizora w salonie kablem HDMI wszystko jest ok natomiast po podłączeniu jej w pokoju córki i sypialni (tym samym kablem i do wszystkich możliwych wejść HDMI) jest czarny obraz przez chwilę pokazuje tylko łączenie i nic poza tym. Dodam że grałem już kiedyś na telewizorze w pokoju córki i wszystko było ok. Z góry dzięki za pomoc pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12080
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    podłącz w salonie wejdź w ustawienia wyświetlania obrazu. wyłącz opcje auto detekcja

    Wysłane z mojego SM-N7505 przy użyciu Tapatalka
     
  4. bartekstrazak24

    bartekstrazak24 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 22, 2015
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Dodam jeszcze że dzwoniłem do producenta TV (LG) i tam uzyskałem informację że to pewnie przez nowe aktualizacje.
     
  5. bartekstrazak24

    bartekstrazak24 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 22, 2015
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    ok dzięki za ekspresową odp jutro sprawdzę bo dzisiaj w pracy jestem i dam znać czy pomogło.
     
  6. bartekstrazak24

    bartekstrazak24 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 22, 2015
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam ponownie podłączyłem konsolę kablem HDMI w salonie ale nie mam w ustawieniach opcji wyłączenia auto detekcji. Już wszystko po kolei zmieniałem i nic. W ustawieniach wyświetlacza mam Ustawiania HDTV, Format ekranu , Kalibracja czerni, Zakres kolorów HDMI, Wyświetl wykryte ustawienia, Wygaszacz ekranu, Telewizja 3D i rozmiar telewizora. Będę wdzięczny za pomoc bo już mam dość latania z konsolą między pokojami. Pozdrawiam
     
  7. kmieciuu

    kmieciuu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 14, 2015
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    A nie masz czasem na pilocie przy tv jakiegoś guzika do zmiany rozdzielczości ekranu? Ja tak miałem w tv samsunga że po podłączeniu musiałem tym cudownym przyciskiem ustawić pasującą xbox-owi rozdzielczość i wtedy się wyświetliło...
     
  8. bartekstrazak24

    bartekstrazak24 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 22, 2015
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie raczej nie bo w sypialni na Panasonicu też nie działa.
     
  9. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12080
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    wyświetl wykryte ustawienia na wyłącz.

    Wysłane z mojego SM-N7505 przy użyciu Tapatalka
     
  10. bartekstrazak24

    bartekstrazak24 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 22, 2015
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    miałem wyświetl wykryte ustawienia na wyłącz i też nic nie pomogło :( masakra jakaś...
     
  11. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12080
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie masakra tylko uszkodizliscie wyjście, odlaczajac kabel hdmi od sprzętu.

    Wysłane z mojego SM-N7505 przy użyciu Tapatalka
     
  12. bartekstrazak24

    bartekstrazak24 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 22, 2015
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    nie może być wyjście uszkodzone bo w salonie normalnie działa wszystko a w pokoju córki mam 4 wejścia HDMI. Mam też w domu kumpla xbox one i ta konsola wszędzie idealnie śmiga.
     
  13. maxankazuya

    maxankazuya Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2012
    Posty:
    836
    Polubienia:
    95
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    ustaw w ustawieniach obrazu rozdzielczość 720p i podlącz u córki
     
  14. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12080
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    uszkodziles

    Wysłane z mojego SM-N7505 przy użyciu Tapatalka
     
  15. bartekstrazak24

    bartekstrazak24 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 22, 2015
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    skoro twierdzisz ze uszkodziłem to napisz dokładnie co. Moim zdaniem skoro działa normalnie w salonie to nie może być nic uszkodzone.
     
  16. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12080
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    podeślij do mnie koszt naprawy 170zl

    Wysłane z mojego SM-N7505 przy użyciu Tapatalka
     
Wczytywanie...

Poleć forum