1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Brak obrazu na kablu hdmi-dvi

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez tkid123, Październik 14, 2012.

  1. tkid123

    tkid123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam, zgodnie z radą innych użytkowników tego forum kupiłem kabel hdmi-dvi aby podłączyć xboxa do monitora IIYAMA 22'' LCD Prolite E2200WS-B 5ms DVI, niestety po podłączeniu nie wyświetla mi się obraz, nie wiem co jest grane, dlatego proszę o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Odp: Brak obrazu na kablu hdmi-dvi

    Wyświetla się komunikat jakiś? Czy nic ,zero reakcji?

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  4. tkid123

    tkid123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Tak jakby odbierał sygnał, bo świeci się przycisk na monitorze na zielono, ale jest czarny ekran
     
  5. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Odp: Brak obrazu na kablu hdmi-dvi

    Zdaje mi się że to wina rozdzielczości jest.

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  6. tkid123

    tkid123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Co mam w takim wypadku zrobić?
     
  7. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    gdzieś na stronie ms jest podana konfiguracja przycisków która resetuje rozdziałke
     
  8. tkid123

    tkid123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Robię według tego co tam jest napisane, ale nie wiem czy to się resetuje wogóle bo dalej nic nie widać
     
  9. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28050
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Wciśnij przy włączaniu konsoli Y+RT
     
  10. tkid123

    tkid123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Nic to nie daje, dalej jest czarny ekran
     
Wczytywanie...

Poleć forum